ВЕСТИ ИЗ ПРОШЛОСТИ - ДРУГИ ДЕО - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Ilinoida

ВЕСТИ ИЗ ПРОШЛОСТИ - ДРУГИ ДЕО

Oceni ovaj blog
ПОТЕРНИЦЕ - ПОГЛЕД ИЗ 19 ВЕКА

Како У92 незванично сазнаје србски националиста и терориста Карађорђе Петровић, звани Црни Ђорђе, се крије у пећинама Србије. За њим је већ подигнута турска потерница.

Злочинац Карађорђе, извршио је бројне злочине над турским јунацима у својој буни коју је сам изазвао и подстрекао, и Србија сада неће моћи да уђе у унију ПРОСПЕРИТЕТА, СВЕТЛОСТИ И РАЈА Османа Туркић-Шулц-Бернард, и постаје заточеник једног обичног терористе.

Врхунски турски паша је наредио да се изда потерница за терористом Црним Ђорђем у сарадњи са србским властима и ачићима против оваквих одметника даје се МИЛИОН ДОЛАРА У ТУРСКОМ ЗЛАТУ. И поред бројних припадника турске несаломиве војске Карађорђе Петровић је уз помоћ својих сабораца успео да утекне и за њим је расписана потерница.

Према анкети нашег ТРТЕЏИК –а, интересантно је да чак 65% људи неће да пријави Карађорђа иако се нуди чак МИЛИОН ДОЛАРА У ТУРСКОМ ЗЛАТУ!

Питали смо представнике ТРТЕЏИК-а, шта мисле о овој изненађујућој појави. Госпођа Цецилија Рога –Шулц је рекла "За све је крива митологија, народ никако да прихвати да је Карађорђе злочинац и о томе постоје бројни докази, имамо статистичке податке колико је Турака побио и колико је распорио угледних Турских војника, колико је Турака протерао са њива и колико је Турских коња покрао тај одбегли злочинац. Не можете да очекујете да Срби пријаве Карађорђа, кад он пије неко рујно вино са јатацима у пећини и пише им одатле србске митове".

У студију имамо и нашег специјалног госта за србско-турске односе са јавношћу, господина Какима Сраљића, и он каже да је за све крива перцепција. Не перцепирају Срби добро оно што треба да перцепирају. "Позивају се сви честити грађани државе Србије да српског националисту, злочинца и терористу званог Црни Ђорђе одмах пријаве на број 666-666"

Бегунац Црни Ђорђе не мора да страхује како тврде наши обавештајни извори може слободно да хода по планинама у вуненим чарапама или да прерушен у жену продаје сир на пијаци. Чак и да га виде људи ће рађе попити ракијцу са њим, него што ће га пријавити, тврди ТРТЕЏИК.

На жутим страницама недавно су постављене потернице са фотографијама турских бегунаца и бројем телефона за информације о њима на 666-666.

Ако Срби не испуне овај услов врхунског турског паше, морају се однети све србске главе у ТУРКУНАЛ и од њих направити музејски експонат о србском инатлуку.

Pošalji "ВЕСТИ ИЗ ПРОШЛОСТИ - ДРУГИ ДЕО" na Facebook Pošalji "ВЕСТИ ИЗ ПРОШЛОСТИ - ДРУГИ ДЕО" na Google Pošalji "ВЕСТИ ИЗ ПРОШЛОСТИ - ДРУГИ ДЕО" na My Yahoo! Pošalji "ВЕСТИ ИЗ ПРОШЛОСТИ - ДРУГИ ДЕО" na Live Pošalji "ВЕСТИ ИЗ ПРОШЛОСТИ - ДРУГИ ДЕО" na MySpace Pošalji "ВЕСТИ ИЗ ПРОШЛОСТИ - ДРУГИ ДЕО" na Twitter Pošalji "ВЕСТИ ИЗ ПРОШЛОСТИ - ДРУГИ ДЕО" na Digg Pošalji "ВЕСТИ ИЗ ПРОШЛОСТИ - ДРУГИ ДЕО" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. dakica (avatar)
  Ово је феноменално!

  Реци ми, је л си ти ово сама писала?
 2. Ilinoida (avatar)
  Хвала Дакице сви моји текстови што се налазе на овом блогу су моје ауторско дело...инспирација ми навире колико сам приметила после одслушаних вести....

  кад скала на мом жмарцометру просто скочи ха ха
 3. pely (avatar)
  Za deset si Ilinoida!
 4. Инжењер (avatar)
  Свака част! Генијално