ПРОГРАМСКА ДЕКЛАРАЦИЈА - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

ДЕМОКРАТСКИ ОМЛАДИНСКИ САВЕЗ

ПРОГРАМСКА ДЕКЛАРАЦИЈА

Oceni ovaj blog
ДЕМОКРАТСКИ ОМЛАДИНСКИ САВЕЗ

Ова организација је нестраначка организација свих омладинаца Источне Херцеговине, српске националности и православне вјероиспоцјести.
Ова организација окупља све младе Источне Херцеговине који истиниту заступају идеју демократије, људских права и интересне сфере младих.
ДОС жели мобилисати већи број младих да заступају своје интересе и своја права, и да се боре против пасивности политицара који игнорису младу популацију у Источној Херцеговини и РС.
Млади у РС имају велику компетентност у разним областима, али мало шански да то искористе. Узрок том је ситуација која је иста већ 20 година и која ће се тешко мијењати ако млади не дају свој допринос тиме. Нема нам друге него да се почнемо борити за своју будућност и за своја права у свим областима друштва.
ДОС истински покушава промовисати интересну сферу младих у друштву Источне Херцеговине и РС, како би покушао осигурати да и млади имају шта рећи у свим областима друштва.
ДОС подржава борбу против дроге и наркоманије. Тај проблем највише захвата омладинску популацију и постаје највећи проблем друштва РС и ми сви требамо да што више чинимо против тога.
ДОС се најоштрије и најенергичније противи одласку младих из РС( осим у случајевима када млади одлазе у матицу Србију или братску Црну Гору јер на тајн начин помажу и своју отаџбину). Ми сматрамо да млади да треба да траже своју срећу у својој отаџбини и да требају да што више чине да ту отаџбину учине перспективном за сљедеће генерације како би се зауставило пропадање друштва РС.
ДОС је организација која се базира на основу дружења младих из Источне Херцегоине и РС и успостављању пријатељства. ДОС је организација која повезује младе из свих области друштва, све ка циљу помирења, пријатељства и другарства.
ДОС је отворен за све младе који желе да буду дио тима који ће заступати:
Демократију, људска права и интересну сферу младих.

Pošalji "ПРОГРАМСКА ДЕКЛАРАЦИЈА" na Facebook Pošalji "ПРОГРАМСКА ДЕКЛАРАЦИЈА" na Google Pošalji "ПРОГРАМСКА ДЕКЛАРАЦИЈА" na My Yahoo! Pošalji "ПРОГРАМСКА ДЕКЛАРАЦИЈА" na Live Pošalji "ПРОГРАМСКА ДЕКЛАРАЦИЈА" na MySpace Pošalji "ПРОГРАМСКА ДЕКЛАРАЦИЈА" na Twitter Pošalji "ПРОГРАМСКА ДЕКЛАРАЦИЈА" na Digg Pošalji "ПРОГРАМСКА ДЕКЛАРАЦИЈА" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari