Шта је ДОС? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

ДЕМОКРАТСКИ ОМЛАДИНСКИ САВЕЗ

Шта је ДОС?

Oceni ovaj blog
Демократски Омладински Савез или кратко ДОС је организација која активно заступа интересну сферу младих у свим областима друштва РС. Идеју за ДОС имала је једна група од 10-так студената и средњошколаца који су се сложили да коначно треба покренути нешто што би могло афирмисати младу популацију у свим областима друштва-како у политици, тако и у спорту, школовању, култури итд.
Наш основни интерес јесте да се боримо за афирмацију младе популације и да се млади активно боре за своју будућност у Републици Српској. ДОС такође организује добротворне акције. ДОС подржава борбу против наркоманије. Тај проблем који највише захвата младу популацију постаје највећи проблем друштва РС и покушат ћемо се борити против њега на разне начине. Подржавамо и борбу против одласка младих из РС(осим када одлазе у матицу Србију-што апсолутно подржавамо), јер мислимо да млада популација треба тражити срећу у својој домовини и да треба што више учинити да та домовина постане што боља за сљедеће генерације.
Све у свему ДОС настоји да укључи што већи број младих у свој рад како бисмо покушали промијенити ситуацију и побољшати услове за младе у РС.
Заједно смо јачи!


Предсједништво ДОС-а

Pošalji "Шта је ДОС?" na Facebook Pošalji "Шта је ДОС?" na Google Pošalji "Шта је ДОС?" na My Yahoo! Pošalji "Шта је ДОС?" na Live Pošalji "Шта је ДОС?" na MySpace Pošalji "Шта је ДОС?" na Twitter Pošalji "Шта је ДОС?" na Digg Pošalji "Шта је ДОС?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. gost 77889 (avatar)
  Чему "Ијекавица"?
  Зар нисте могли да нађете други (српски) израз за "афирмисати"?
 2. DJM (avatar)
  'ebala vas vise politika...

  MS-Dos Rulez

 3. Andrea_93_dorcol (avatar)
  de ti dos pade na pamet?!