ДЕДА МИЛОЈЕ - ПРОРОК ИЗ ПОМОРАВЉА - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Koschei.Besmertnii

ДЕДА МИЛОЈЕ - ПРОРОК ИЗ ПОМОРАВЉА

Oceni ovaj blog
БИЋЕ ТУМБАЊЕ ПО ЦЕЛОМ СВЕТУ

ВОЈВОДИНА ЈЕ ПРВА НА МЕТИ


Децембар 1992.

- Југославија никада није ни била циљ да је растуре. Од првог дана циљали су на Србију. Нас 'оће да растуре. Начисто. 'Оће да не затамане. Покушавају да нас врате тамо ди смо били пре I свецког рата. 'Оће да пониште обадва рата и обадве Југославије... То је важно зато што ако пониште први и други свецки рат могу да ураде свашта од Србије.
- Шта, на пример?
- К'о прво да узну Војводину. Она је постала наша тек деветстоосамнесте. Пре тога је била окупирана од Мађара.
- По теби, Војводина је први циљ?
- Јакако.
- А после?
- После би све било лако...
- Да ли се због тога прича да ОВАЈ хоће пошто-пото да одвоји Црну Гору од Србије?
- Да. Ако се одвоји Црна Гора, онда више нема ни Југославије. Онда остаје само Србија. А кад остане само Србија, онда ће лако да отму Војводину.
- Како? Ратом?
- Прво ће да покушају на коференцију. Ако не може, онда ће тамо да закувају чорбу.
- Мислиш да би то тек тако прошло?
- Са ће' да видиш кол'ко има Бранковића! Зато тамо и има тол'ко босанаца...

Pošalji "ДЕДА МИЛОЈЕ - ПРОРОК ИЗ ПОМОРАВЉА" na Facebook Pošalji "ДЕДА МИЛОЈЕ - ПРОРОК ИЗ ПОМОРАВЉА" na Google Pošalji "ДЕДА МИЛОЈЕ - ПРОРОК ИЗ ПОМОРАВЉА" na My Yahoo! Pošalji "ДЕДА МИЛОЈЕ - ПРОРОК ИЗ ПОМОРАВЉА" na Live Pošalji "ДЕДА МИЛОЈЕ - ПРОРОК ИЗ ПОМОРАВЉА" na MySpace Pošalji "ДЕДА МИЛОЈЕ - ПРОРОК ИЗ ПОМОРАВЉА" na Twitter Pošalji "ДЕДА МИЛОЈЕ - ПРОРОК ИЗ ПОМОРАВЉА" na Digg Pošalji "ДЕДА МИЛОЈЕ - ПРОРОК ИЗ ПОМОРАВЉА" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Cicoka (avatar)
  Da to nam je odavno jasno.
 2. lepos (avatar)
  Деда Милоје је доста погодио о догађајима на простору бивше Југославије а посебно Србије и Српског народа укупно.
  Оно што је занимљиво кад се све прочита је финале свих догађаја као што рече деда Милоје на крају крчмари ће да буду Срби.Дословно је рекао:Срби ће да живе у једној држави мисли на све на Балкану.Тај се догађај већ примакао кад се погледа шта се збива у БиХ.За Хрватску је рекао:држава ће им да буде онолика колико трамвај може да иде по Загребу.Доћи ће до сукоба између сами Хрвата,домаћи комуниста и усташа из иностранства.Тући ће се између себе док не остане на сваки 100 километара по један Хрват.За Косово је рекао оно што је већ почело али није још у правом облику али се назире.Предвидио је долазак садашнји миротвораца али ће доћи до сукоба њих и шиптара,јер ће ови други бити незадовљни као што се може видети и сада јер нису стварно признати као држава а обећано им је.Такође доласком садашњи миротвораца доћи ће до потезања питања дрога,трогвина људима и органима у које су умијешани и високе личности садашње власти на Косову.
  Да не дуљим доћи ће до сукоба шиптара и садашњи миротвораца.шиптари ће их постепено кокати једног по једног.Ово ће изазвати нервозу међу њиховим војницима и почеће се осипати тј,дезертирати.И на крају да би им се осветили пустиће да на Косово уђе Српска војска.
  Како је рекао деда Милоје шиптара тада неће бити ни за лијека.
  мислим да су ти догађаји већ почели.
  За Мекедонију је рекао да ће бити подељена између Србије и Грчке.Ово највероватније после уласка Српске војске на Косово.
  Највероватније да ће и сама Албанија нестати као држава.Могуће је да и она буде подељена између Србије и Грчке.
  Ако неко жели још од деда Милоје пророчанства нека се јави.
 3. dejanr77 (avatar)
  evo ja zelim jos prorocanstava od deda Miloja.
  Skoro sam citao prorocanstvo starca Tadej-a i starca Gavrila i u ovome sto si do sada napisao se dosta toga poklapa i ako dolazi od razlicitih ljudi.
 4. Broken Brain (avatar)
  hocu i ja...
 5. gost 46745 (avatar)
  I mene jako zanima ...zelim znati ..