IMPERIJA ZADAJE UDARAC - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

IMPERIJA ZADAJE UDARAC

Oceni ovaj blog
Pre neki dan , posle kriminalnog obračuna na beogradskim ulicama , u kome je pored ubijenog ranjen jedan policajac ( koji je verovatno neprijavljen , na divlje , radio kao fizičko tehničko oružano obezbeđenje , ubijenog < kako vele dobro obavešteni krugovi u bulevarskim žutarama >) , ministar policijski , objavio : Rat mafiji - ni manje ni više Crnogorskoj !
Naravno , na velika zvona su objavljena hapšenja osumnjičenih , koji su izvršili ovaj akt ( no nije važno što je glavni osumnjičeni , kako prenose žutare već danas pušten ), stvar je u ozbiljnosti ratnog poduhvata !
No , ne leži vraže , danas nas zapljusne vest , bombasta , da su crnogorci adekvatno odgovorili : < Bratislav Dikić, nekadašnji šef Žandarmerije, uhapšen je u Crnoj Gori zajedno sa grupom od najmanje 15 osoba za koju crnogorska policija ima saznanja da je planirala da u toku današnjih parlamentarnih izbora širom zemlje izazove nerede i oružane sukobe, saznaje "Blic".>

Pošalji "IMPERIJA ZADAJE UDARAC" na Facebook Pošalji "IMPERIJA ZADAJE UDARAC" na Google Pošalji "IMPERIJA ZADAJE UDARAC" na My Yahoo! Pošalji "IMPERIJA ZADAJE UDARAC" na Live Pošalji "IMPERIJA ZADAJE UDARAC" na MySpace Pošalji "IMPERIJA ZADAJE UDARAC" na Twitter Pošalji "IMPERIJA ZADAJE UDARAC" na Digg Pošalji "IMPERIJA ZADAJE UDARAC" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. mizaca (avatar)
  Srbija pokusala da spasi Crnu Goru.Ali Milo ima prave ljude oko sebe......
 2. 123loncar (avatar)
  ....ma meni se nešto javlja , da je to velika pomoć medijskoj kampanji , u trenucima takozvane pred izborne šutnje --- pomoć koja se ne odbija ......nešto slično su izveli i u bosni.....to je štos , da se objedini biračko sigurno telo na patriotskoj osnovi , oko žrtve ; a kod neodlučnih probudi prkos i inat , te prevagne u korist žrtve....to je bila negativna kampanja iz ovdašnjih kuhinja !....ispomažu se tirani - politički kriminalci i tranzicioni profiteri.....kriminal nema ideologiju , već goli interes !
 3. hakim bej (avatar)
  Sve je samo predstava. A narod skupo platio karte
 4. 123loncar (avatar)
  ...eh , narod - jagnje !?
 5. 123loncar (avatar)
  I šta sad , nalazimo se u loncu državnih , balkanskih udaraca ! Sve sam udar do udara ! Imperije se ispomažu , ali po pisanju dobro obaveštenih medijskih kuća , stvar postala preozbiljna . I ako su imperijalne snage , bezbedonosne , ubacile krtice u vidu raznoraznih sinđelića i kevundra - revolucionarno terorističke snage su nesalomive , a može se reći i nedodirljive . Pa da !
  A sutra nam je državni praznik , te mnim , uvek su takovi dani prijemčivi revolucionarima i teroristima !
  ( Uzgred , svaka demokratski osvopjena vlast bilo koju grupaciju koja nešto protestuje , buni se , traži kakva god prava / sem onih koji spontano se okupe i mašu vladarima zastavicama / , i tako to - njihove aktivnosti proglašavaju terorom nad dobronamernim mirnim i poslušnim građanima , te učesnike teroristima ! Pa sad ti vidi bajo - čim se buniš a nemaš spontanu ničim izazvanu državnu podršku , ti si rođače terorista ! )
  Bogamu biće , mnim , kakav god pičvajs !