Наша Божанска природа - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Гром

Наша Божанска природа

Oceni ovaj blog
Ми смо уди Христовог тела које је црква Божја. Да Павле живи данас рекао би да смо ћелије Христовог тела. Ако је Христос Вечан онда смо и ми вечни јер смо део Његовог тела. Ми живимо у Христу још од пре стварања света. И Будући да је Христос Ум Божји то смо ми ћелије његовог ума кроз који је он и стврорио све у својој машти. Све наше животе онје проживео у својој машти и видео све наше помисли и одлуке. Што значи да ми као духовна бића живимо у његовом уму пре него је створен материјални свет. Па смо тако и ми вечни у Христу. Не каже ли Павле да је Христос Глава Цркви која је његово тело.
Материјални свет огледа духовни свет па је тако и наше тело створено да кроз њега схватимо своје духовно тело. И као што смо ми ћелије Христовог тела тако и наше тело има ћелије. И погледајмо сада какве су наше ћелије. У ДНК спирали је записано какво је наше цело тело. Свака ћелија има информацију о целом човеку. Из сваке ћелије се на основу те информације може родити нов човек, клонирање то доказује. Ако се у свакој нашој ћелији налази информација о целом нашем организму то је слика да се у нама налазе све информације о божанском бићу јер ми смо ћелије Његовог ума. Из информација у самој ћелији може се родити Бог који је исте природе као и отац што је. Бог нам и кроз наше тело показује да ми као духопвна бића можемо да се РОДИМО као Богови јер смо исте природе као и Бог што је.
Људи вековима погрешно тумаче Божју реч али устројство материјалног света као и нашег тела прича истину који је Отац хтео да ми откријемо. Узалуд људске науке раде на томе да сакрију нашу Божанску природу кад сва материја коју је Бог створио да би свету показао себе сведочи да смо ми духовно (Не телесно) бића божанске природе. Тело је створено и који себе телесно огледају јесу створења. Али Христос није тело које је родила Марија него Ум Божји који је од Оца рођен. Христос је дошао у телу али он није тело (створење), већ Син Божји. Тако и ми који се родисмо у Христу нисмо тело, него смо синови Божји, нова твар.

Pošalji "Наша Божанска природа" na Facebook Pošalji "Наша Божанска природа" na Google Pošalji "Наша Божанска природа" na My Yahoo! Pošalji "Наша Божанска природа" na Live Pošalji "Наша Божанска природа" na MySpace Pošalji "Наша Божанска природа" na Twitter Pošalji "Наша Божанска природа" na Digg Pošalji "Наша Божанска природа" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Soradze (avatar)
  Grome, hvala na divnom tekstu u kome sam zaista uživala. Imaš redak dar da pitko i jasno
  pišeš odgovore na ona pitanja, na koja smo mi u razmišljanjima davali nekakve zakukuljene odgovore.
  Usput, hvala i na linku za tvoju elektronsku knjižicu "Sozercovanje". Veeeeeeeliki pozdrav od mene
 2. Dragoljub69 (avatar)
  Pavle je imao halucinacijeu ispošćenoj meditaciji...
  Naime,kao jogin poznajem i ja svoje moždane efekte takvih stanja.
  Crkva nema veze s pok.mudracem Isusom Hristom! Niti vi Hrišćani s
  njegovim učenjima!
  Ne mirite se za puta s takmacima vašim,ne ljubite i ne pomažete loše
  i skrnave,ne delite sve svoje sa sirotinjom...Nemate vi veze s Hristom!
  Duh njegovog učenja je predivan umni konglomerat koji izaziva empatiju napaćenih ljudi,
  a crkva je perfidna zloupotreba takvih empatija i krvopija ljudi koji žele Hristovu dobrotu!
  Namaste
 3. Гром (avatar)
  Хвала Соразе, Бог те благословио
 4. Гром (avatar)
  Драгољубе сасвим си у праву да више нема правог хришћанства; у Првобитној цркви све је било заједничко нико није имао ништа своје и сви су радили за заједницу, а заједница се бринула о свима. Тога више нигде нема и прави хришћанин се тешко налази. Свако гледа своје и како од заједнице нешто да дрпи а да да себе заједници никако, Од хришћанства није остало ништа.