MMF važniji od građana !? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

MMF važniji od građana !?

Oceni ovaj blog
Iskren da budem , nema države na ovom svetu , koja je pod protektoratom MMF procvetala , postala ekonomski lider ! A gotovo sve su tonule u dužničko ropstvo i ekonomsku propast , industrijsko propadanje - stanovništvo je završavalo na prosijačkom štapu , besposleno i bedno skroz na skroz ! Ruku na srce , niko kome su oni stali zavrat , nije jednostranim odbacivanjem njihove vlasti , lepo prošao ! Većina je bila izložena NATO sili , na ovaj ili onaj način !
Kako je pod latentnom upravom MMF-a mi znamo iz naše svakodnevnice , kad ju je uvela u nju stiroporsko reciklirana - evropsko šešeljizovana srbija . Svaka tri meseca gledamo na našem javnom servisu , našeg prava da znamo sve - tu šaradu naše uspešnosti. Posle tih vesti , velika faca mesecima iskače ljutito , bečeći se na gledalište , objašnjavajući kako nam je sve bolje i bolje ! Niko kao mi !
A meso "sezonski" poskupljuje , tako da su ga rumuni više imali u tanjiru od nas danas , pre nego što su čuveni bračni par utamničili , sudili mu i likvidirali ga - baš zbog tog "sezonskog" nemanja mesa u tanjiru ! Čudan je taj svet !
I konačno , posle izborne skupštine DS , neko da rekne , kako su građani važniji od MMF , verovatno misleć između ostalog i na meso u tanjiru .
Mnogi će reći da govorim iz stomaka !?
No , ja ne ! Ja sam vegan iz mnogo važnijih razloga ! Meni govor iz stomaka , ličnog ne može da se spočitava ! Stomak su mi upropastili patriotski komunci , njihovi kontra revolucionari i patriote svih fela . Tako više preferiram hilandarskom receptu i njegovom lekovitom spremanju izvorske vode na sto načina . Meso je više za nezaposlene , penzose , radnike i one što prolaznicima mašu sa pocepanom kineskom obućom iz kontejnera !
Pa ako je tako , a mnim da je tako , onda je taj svet dobio svog čoveka u liku Šutanovca , novoizabranog predsednika DS - ako i on nije jedna od već viđenih prevara UDBE u ilegali ! Bilo kako bilo , piše bulevarska žutara ,,Naša Borba" - ne Vaša , ememovska, nego Naša - sirotinjaska :

" Šutanovac je kazao da se Srbija u poslednje četiri godine devastirana, da su plate i penzije smanjene, a da je MMF postao važniji od građana. "

http://novaborba.co.rs/srbija/poslao...-predsednik-ds

Pošalji "MMF važniji od građana !?" na Facebook Pošalji "MMF važniji od građana !?" na Google Pošalji "MMF važniji od građana !?" na My Yahoo! Pošalji "MMF važniji od građana !?" na Live Pošalji "MMF važniji od građana !?" na MySpace Pošalji "MMF važniji od građana !?" na Twitter Pošalji "MMF važniji od građana !?" na Digg Pošalji "MMF važniji od građana !?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari