PATRIOTIZAM = izdaja - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

PATRIOTIZAM = izdaja

Oceni ovaj blog
Uvek sam mislio da je velika stvar kad društvo omogući čoveku da radi , te od zarađenog pošteno i časno da izdržava porodicu , plaćajući sve račune , takozvanim čistim novcem ! Stoga , mislio sam da svaki investicioni društveni dinar , desetostruko se vraća društvu i njegovoj državi . To je za mene bio i ostao veliki PATRIOTSKI PODUHVAT !

Ali , srpski jezik je podešen tako , zahvaljujući austrougarskom finansiranju njegove reforme , te mentorskom nadzoru onog germanizovanog slovenca Jerneja , zato u Sabornom Tršić Gradu nema publike kao što je nakad beše da mlati praznu slamu i veliča tu reformu - dakle , ali naš jezik je takav da belo može biti i crno , oće reći da je češće patriotizam izdaja , a samim tim gotovo uvek je ono što mi imenujemo kao dobro , veliko zlo za sva pokolenja .
A ovo sve nebih pisao , da nereče jedan veliki kriminalac , na samrti - da je najlepša velika pljačka stanovništva , kad se budžetski novac i državna zaduživanja investiraju u gradnju i izgradnju . Veliki objekti , svojom grandioznoću , pokrivaju sve prevare , obmane , malverzacije - krađe !

I sad evo :

" Podsećanja radi, sporna fabrika u Doljevcu kod Niša ima površinu od 25.000 metara kvadratnih, vrednost investicije je veća od 21 milion evra, a država je dala podsticaj od 10,5 miliona evra, odnosno 7.000 evra po radniku. .........Gradnja fabrike počela je u avgustu 2013. godine, a u aprilu 2014. i probna proizvodnja. "

" Dogovor lokalne samopurave i kompanije je da se prva tri meseca plaćaju po 5.800 dinara "

http://novaborba.co.rs/srbija/izrabl...ju-tuberkulozu

Pošalji "PATRIOTIZAM = izdaja" na Facebook Pošalji "PATRIOTIZAM = izdaja" na Google Pošalji "PATRIOTIZAM = izdaja" na My Yahoo! Pošalji "PATRIOTIZAM = izdaja" na Live Pošalji "PATRIOTIZAM = izdaja" na MySpace Pošalji "PATRIOTIZAM = izdaja" na Twitter Pošalji "PATRIOTIZAM = izdaja" na Digg Pošalji "PATRIOTIZAM = izdaja" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. iamblond (avatar)
    tamo gdje se nešto gradi...tu se uvijek netko najviše sladi....