Da diplomiram pa da emigriram ! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

Da diplomiram pa da emigriram !

Oceni ovaj blog
Ovde nije potreban komentar , ali ne mogu da odolim - baš ne mogu , makar da kažem kako mi ovo leglo na srce , pa pritiska kao vodeničarski kamen ! Teško , onoliko !
" Ne, ja neću nikud iz svoje zemlje.
Kad diplomiram, ja se čak neću ni prijavljivati Birou za zapošljavanje.

Upisaću se u SNS."

- See more at: http://www.danas.rs/dijalog/kolumnis....jjoQzOPC.dpuf

Pošalji "Da diplomiram pa da emigriram !" na Facebook Pošalji "Da diplomiram pa da emigriram !" na Google Pošalji "Da diplomiram pa da emigriram !" na My Yahoo! Pošalji "Da diplomiram pa da emigriram !" na Live Pošalji "Da diplomiram pa da emigriram !" na MySpace Pošalji "Da diplomiram pa da emigriram !" na Twitter Pošalji "Da diplomiram pa da emigriram !" na Digg Pošalji "Da diplomiram pa da emigriram !" na del.icio.us

Ažurirano 08.09.2016. u 10:53, autor: 123loncar

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. gost 320781 (avatar)
  Pa ko je napravio Leli dete!???
 2. mari47 (avatar)
  Napušta me optimizam, onako, - u jatima.
  Quo vadis, Serbie.
  Ažurirano 06.09.2016. u 21:18, autor: mari47
 3. Artemida2 (avatar)
  Teško :(
 4. 123loncar (avatar)
  Citat Original postavio Gloriana
  Pa ko je napravio Leli dete!???
  ...posle iscrpnog terenskog rada , prikupljanje otisaka i uzoraka za DNK analize , stvar u vezi toga , napreduje....nabasalo se na još jednu žrtvu ....

  " Onaj bumbar s televizije me ispalio, sad sam i ja zakevila ko Lela, a na Maldive otišla Zizi Zambezi. Cmok od Urketove sestre ! "

  - See more at: http://www.danas.rs/dijalog.46.html?....QMm0OR61.dpuf

  ....stvar postaje serijska kao savamalski slučaj....samo da ne lupe koju patkicu ovo anti protivni petokolonaši....inače sve je pod organizovanom i sinhronizovanom kontrolom to zakevljivanje......uvedena je duhovna kondomska spoljna zaštita , kao preventiva dok se ne utvrdi očinstvo !
 5. 123loncar (avatar)
  ...posle kažu nije istina !.....a sve tačno od reči do reči.....čovek jepo diplomirao , prečlanio se partijski i postao direktor preduzeća....ma znaju ovi mladi kako treba :

  " Kljajić prešao kod napredanjaka, a da je nagrada, za ovog, kako su rekli, tek svršenog studenta bilo upravo direktorsko mesto." - naravno bez javnog konkursa , mada , možda je bio unutar stranački , ko zna !?

  http://novaborba.co.rs/srbija/direkt...o-da-vodim-eps

  Ma znaju ovi mladi , svaka im čast - mislim na ovu omladinsku manjinu , koja je ostala u državi - ako je ovo država !?....ko zna , možda i jeste , samo ja nisam obavešten !