Izdrzljivost - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

minijatura

Izdrzljivost

Oceni ovaj blog
Moram da podelim sa svima koliko je mrzim sto sam na fakultetu. Sigurno nisam jedna koja tako misli ali sam verovatno jedna od retkih koja ce to reci ovako javno.
Cetvrta sam godina imam jos dvanaest ispita da se dokopam diplome. Kazem da se dokopam jer je to jedini nacin bar na nasem fakultetu.
Zezanje nas studenata je omiljen hobi gotovo svih profesora, ali ajde da je samo njihov hobi nego nas zezaju i pomocni radnici na fakultetu, salterski sluzbenici pa i osoblje studentskog kluba. Koliko mi je samo puta doslo da odustanem jer cekam, cekam za jednu jedinu potvrdu ili potpis. Skoro sam cekala profesora puna tri sata samo da bi mu postavila jedno pitanje ali on me je naravno posle tri sata cekanja rekao da dodjem sledeci put.
Takodje mi se desilo da sam cekala rezultate sa ispita od deset sati ujutru do sest popodne, dosla sam kuci mrtvra umorna ali koga je briga za to.
Ustajem u 6 da bi stigla do fakulteta na predavanje a naravno profesor je stavio obavestenje u osam uvece prethodnog dana da nece biti predavanja.
Znaci mogu samo da kazem da je u pitanju samo moja velika izdrzljivost sto sam ovde jer drugo objasnjenje nemam. Mada, mozda sam ja mazohista kao i 90% ljudi na mom fakultetu.

Pošalji "Izdrzljivost" na Facebook Pošalji "Izdrzljivost" na Google Pošalji "Izdrzljivost" na My Yahoo! Pošalji "Izdrzljivost" na Live Pošalji "Izdrzljivost" na MySpace Pošalji "Izdrzljivost" na Twitter Pošalji "Izdrzljivost" na Digg Pošalji "Izdrzljivost" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Lillian. (avatar)
    respect!