Zlatno pravilo - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

sanja*

Zlatno pravilo

Oceni ovaj blog
Vodeći se oprezom, Jelena je agenta firme "Bjuti forevr" zaključala na zastakljenoj verandi dok se ne vrati s novcem za naručenu kozmetiku. Vodeći se zlatnim pravilom, na toaletnom stočiću mu je ostavila tacnu s viskijem i kolačima, a na razglas pustila svoj novi album.
Vasilije Tripković, tako se, naime, zvao nesrećni agent, najpre je osetio kako mu vrat otiče, modri, i preliva se preko uštirkane kragne bele košulje. Zvuci novog albuma izlivali su se iz razglasa poput prokislog piva iz džinovske točilice, a on nije bio u mogućnosti da zategne diznu. Grčevito je šakama pokidao gornja dva dugmića košulje, ali je i dalje osećao da se davi, pod lobanjom je mozak počeo neprijatno da mu vibrira, da se trese poput građevinske bušilice za beton, uši su mu kiptele od cerumena koji je, valjda, refleksno krenuo da se luči u svrhe odbrane i samozaštite no nije uspevao da zaustavi prodor onoga što se (ipak!) čulo; Mučenik je vrištao i molio za pomoć ali pomoći niotkuda. Na kraju je s toaletnog stočića dohvatio kristalnu pepeljaru, dotrčao do staklenog zida, zamahnuo iz sve snage, tresnuo, a zatim se bacio kroz vodopad srče i sručio u baštu... Gutao je vazduh žudno, halapljivo, zvučno, i četvoronoške bežao napred, ka živoj ogradi, što dalje od epicentra zvuka, van domašaja novog albuma i zlatnog pravila.

Pošalji "Zlatno pravilo" na Facebook Pošalji "Zlatno pravilo" na Google Pošalji "Zlatno pravilo" na My Yahoo! Pošalji "Zlatno pravilo" na Live Pošalji "Zlatno pravilo" na MySpace Pošalji "Zlatno pravilo" na Twitter Pošalji "Zlatno pravilo" na Digg Pošalji "Zlatno pravilo" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. SUPERKULER (avatar)
    Vasa se talasa...:hahaha:
  2. shonery (avatar)
    Vasa je upao u gadan trip...
  3. sanja* (avatar)
    Sram vas bilo, čovek stradao, a vi tako...