Samit OEBSa - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Vrela Cica

Samit OEBSa

Oceni ovaj blog
Medjutim, tema ove teme nisu srpski tragicni, ruzni i glupi politicari, vec moja glupa najbolja drugarica Anja. Anju bih nekako u jednoj reci moga da opisem kao: mentol. Pocele smo da se druzimo u frizerskom salonu. Ona je plakala, jer nije mogla da predje iz crne u plavi, nije mogla kosa da joj se izblajha, jer je naglo presla iz plave u narandzastu, pa u crnu. KOsa nije mogla da podnese. Posle sam shvatila da nije mogla da podenese, jer izrasta iz glupog tla. Tako smo pocele da se druzimo. Ona je zanimljiva ponekad. Inace, zavrsila je, cini mi se, fiziku ili mikrobiologiju, a mozda cak i ekonomiju. Ne znam, ne obracam paznju na te njene gluposti. Ne moze da nadje posao, pa je bila konobarica, stritizeta, cistacica i sekretarica. Sada ima neke pare, jer je radila masaze u Svajcarskoj, pa je opeljesila nekog dedu za neki stancic, koji je prodala, a deda umro, pa sada tako trosi pare i dosadjuje se. Ima super kamatu, jer je orocila i kupila ovde dva mala stana. Jedan iznajmljuje, a u drugom zivi. Tata joj je MNOOOOGOOOO sladak, ali je ozenjen njenom majkom, pa nemam sta tu da trazim. Dakle, malo sam vam opisala Anju, a sada cu vam reci sta je pravi problem.
Cim ima neke uniforme, Anja se odmah napali i podivlja. Tako se zaljubila u jednog policajca, koji je ovde rasporedjen dok traje zasedanje. Ja sam ga videla, verujte mi da je pekinezer za njega Mister ker. On ima ogromno telo, sitnu glavu i neka ogromna usta. Debela. KAze Anja da je sav senzualan. Nezan, sexy. Rekao je da bi zeleo da se ozeni sa njom, a JA sam rekla da proveri da li je on ozenjen. On je rekao da zeli da sa njom provede ceo zivot. Obecao je da ce ici na letovanje sledece godine i kaze da ima kucu u Crnoj Gori. Ona mu je danas kupila cips i pogacice i ja sam shvatila da se zatelebesala. On je hteo da ode kod nje, da je bolje upozna i ja sam joj rekla da ne spava sa njim, jer ce proveriti da li mu je stalo do nje.
Da li mislite da je ona na pogresnom putu? Ona ga poznaje tek jedan i po dan? Verujete li u ljubav na prvi pogled? Kako je prepoznajete?

Pošalji "Samit OEBSa" na Facebook Pošalji "Samit OEBSa" na Google Pošalji "Samit OEBSa" na My Yahoo! Pošalji "Samit OEBSa" na Live Pošalji "Samit OEBSa" na MySpace Pošalji "Samit OEBSa" na Twitter Pošalji "Samit OEBSa" na Digg Pošalji "Samit OEBSa" na del.icio.us

Ažurirano 06.01.2016. u 12:11, autor: Nina

Kategorije
Cicin zivot

Komentari