RUSKI LEK

Bolesnik , beznadežan , hvata se za slamku .
Znam te stvari - doživeo sam !
Lekovi ne pomažu , stvar hvata maha , čovek nema kud i krene putevima alternativa ! Još ako je alternativni lek od hranljivih biljaka , onda je to mogućnost po onoj narodnoj : ako ne koristi sigurno ne može da šteti .
Ovaj lek , spada u tu kategoriju alternativnih lekova !

" Recept ruskog znanstvenika, profesora Hrista Mermerskog revolucionaran je lijek kojim su na tisuće ljudi izliječeni od bolesti raka. “To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermenski. Ovaj receprt čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunološki sustav, čisti jetru i bubrege. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta, i dovodi do izlječenja onih koji su doživjeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore kako je riječ o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka. "

http://zdravapriroda.com/zdravlje/r...aka-a-izlijeceni-ljudi-to-potvrduju-7527.html

...a može se naći i na ovoj adresi :

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+...lek-Cetiri-kasike-dnevno-i-rak-se-sam-povlaci
 
....neznam šta da kažem Sanjalice...još kao dete naslušao sam se priča , strašnih , potresnih o toj boleštini....gotovo svaki drugi iz komšiluka , tako se šaputalo , umro je od te opake bolesti.....naročito je strašno bilo kad umre neko mlađi i ostavi malu dečicu....danas se otvoreno piše o toj bolesti , koja spada u retko izlečive ....tako da zaista neznam šta da kažem....
...ipak , doživeo sam da jednu bolest zalečim ovakvim alternativnim lekom , posle niza peripetija , naročito kad am tuđe priče saslušao , iz kojih sam zaključio da se ta boljka leči a nikad ne zalečuje...pa ko velim , nije na odmet i na ovaj način da se saznanje o ovom leku ne širi u svakoj prilici....med , limun , orasi , pšenične klice - pa to je sve nekako stalno prisutno i visoko cenjeno i u ishrani...sigurno neće da škodi !
 
Izlecice vas onaj lek u koga verujete tako da i nije lose uzimati izvesne specije ukoliko verujete u njihovo dejstvo.
To moze biti bilo sta... BOLEST je samo psiholoska igranka u osnovi koje je POGRESNO UBEDJENJE !
Onoga trenutka kada prestanemo da razmisljamo o zdravlju sve se resava samo od sebe :) ! Probala sam , uspelo je :) !
 
...ima i toga , kako se to kaže - samoozdravljenje...no čovek današnjice , pre je biološko programski uređena i podešena mašina , no čisto prirodno umno biće - pa da sve stvari i zdravstvene prepusti svojoj prirodi , za koju tvrde da ima moći kojima može da izleči , zaleči , zaceli sva narišavanja zdravlja....takozvani savremeni čovek / čovek kao društveni proizvod/ treba prvo da prihvati svoju bolest a onda sa puno poverenja u dobar ishod otpočne sa lekarima lečenje svog tela ili pak celog bića....samo tako dosegnuće takozvani prosečan ljudski vek...čak i kad koristi lekove iz alternativne medicine , nesme da zanemari lekarski nadzor i ako treba medicinske terapije.....to mi dođe kao nekakva racionalnost - mada kako se ono kaže nisam ni sam pametan , jer lako je popovati kad si bez oboljenja !
 

Back
Top