2009. - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

minijatura

2009.

Oceni ovaj blog
Danas je bio prelep dan iako je napolju padala kisa i ako je bilo neverovatno hladno. Nekako mi se cini da ovaj praznicni duh bas vlada u Nisu. Ja sam bar bila posebno srecna, izasla sam sa muzem posle predavanja na sampitu. Nismo odavno izlazili pa mi je ovo danas bilo posebno lepo, hocu da tako bude svakog dana jer je prelepo.
Volim sto sam mu njegova zena, u ovom predpraznicnom vremenu ljudi se redovno osecaju tuzno ukoliko su sami pa mi koji imamo nekog treba da budemo neverovatno zahvalni. Radujem se doceku 2009. godine sa svojim muzem koji mi je obecao striptiz i veceru u kucnoj atmosferi. Ala ce to biti vruc docek, kao i svake prosle godine.
Srecno svima slavlje, i zaljubljenima i onima koji se tome nadaju.

Pošalji "2009." na Facebook Pošalji "2009." na Google Pošalji "2009." na My Yahoo! Pošalji "2009." na Live Pošalji "2009." na MySpace Pošalji "2009." na Twitter Pošalji "2009." na Digg Pošalji "2009." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. REVELIN (avatar)
    Kazu da je bolje biti sam sa sobom nego sam sa nekim.Lepo je znati da nisi sam.Uzivajte u vrucem doceku i delite zadovoljstvo zajednistva.