IZNENAĐEN I UVREĐEN - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

IZNENAĐEN I UVREĐEN

Oceni ovaj blog
Uvek sam mislio , da o pokojnicima treba govoriti samo istinu ! No neke istine prevazilaze ljudski prag tolerancije - ne zbog toga što nisu moguće , već zbog toga što čovek otkriva da je bio najvan , zaveden , pa onda malčice i zatucano priglup , kad otkrije da je debelo izmanipulisan . Svojevremeno , dok su bili živi , pa i nakon upokojenja , govorio sam za neke ljude , da su bili prijatelji čuvene MM , julovke . U te njene prijatelje svrstavao sam i nasilno upokojenog vlasnika novina Ćuruviju . Imao sam problema sa ovom tvrdnjom , ali pre neki dan kad je MM objavila svoje nekakve memoare , slatko sam se nasmejao , onima kojisu moji priču osporavali . Mislio sam , kako mora da se jadno osećaju u vezi te istine.
Kako reče onaj pametnjaković , radost današnjeg dana , može biti razlog za tugu u sutrašnjem danu , pokaza se tačnom . Elem nabasah danas na ovo :
"Гикић је додао да је тада, увидом у архиву, утврдио да је Ћурувија био припадник савезне службе безбедности."

http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Gikic-Curuvija-znao-da-ga-prisluskujemo.sr.html

Rastu mi magareće uši !

Sad još onaj hrvatski novinar da objavi , Tuđmanov i Slobin spisak ljudi , koje su ondašnje države republike odredile da budu kapitalistički bogataši , naše današnjice ; pa da prokomentariše , kako je spisak reduciran međusobnim likvidacijama imenovanih , kao i po naređenjima sastavljača spiskova ( po principu : mala bara mnogo gladnih krokodila ) , e tad ću pored magarećih ušiju da počnem i da njačem !

Pošalji "IZNENAĐEN I UVREĐEN" na Facebook Pošalji "IZNENAĐEN I UVREĐEN" na Google Pošalji "IZNENAĐEN I UVREĐEN" na My Yahoo! Pošalji "IZNENAĐEN I UVREĐEN" na Live Pošalji "IZNENAĐEN I UVREĐEN" na MySpace Pošalji "IZNENAĐEN I UVREĐEN" na Twitter Pošalji "IZNENAĐEN I UVREĐEN" na Digg Pošalji "IZNENAĐEN I UVREĐEN" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari