Za sutrašnju jubilarnu godišnjicu , plišane revolucije ! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

Za sutrašnju jubilarnu godišnjicu , plišane revolucije !

Oceni ovaj blog
PETOOKTOBARSKA ROBOVSKA DEMOKRATIJA


Evo , pred nama je decenija ipo , petoktobarskih promena , koje su nam donele „podvlačenje crte , na zatečeno , ratno profitersko i političko razbojničko stanje“ ; legalizaciju tih stanja , ozakonjivanjem , čak metoda i načina , koji su do njega doveli , pa i njime rukovodili .

Kontra revolucija je u završnoj fazi !

Ideologija isprepletena religijom , hipnotisane moćima i logikom novca , zajedno ustoličene u vlasti , stanovništvo sigurnim koracima vode u ništavilo , bedu – bezdno , nebeskog naroda .

Sveprisutni muk , nadjačava slava velikog spasioca , koga je samo božanstvo poslalo da spase - kako pravoslavno srpstvo , tako i muhamedansko ratno beskućništvo !

Profit , profit – postaje državno božanstvo .
U slavu njegovu , štedi se na bolesnima , nemoćnicima i bespomoćnima , na sirotinji . Sve jasnije se čuje kako radnička prava , kao i penzionerska , štete profitu - kako vlasničko investicionom , tako i državnom .
Pred njim , profitom , pravo na život dostojan čoveka , ništa ne vredi – to je beznačajnost , koja smeta i usporava profitabilnost !

Ruku na srce , opšta je regionalna trka u obespravljivanju stanovništva – no , mi smo nenadmašni u tom poslu ! Šampioni , iznad svih , za tri koplja junačka .
Naši vitezovi , kako politički , tako i religijski , uz svesrdnu pomoć akademskih sedih glava , kolo vode – pa se kao svetske kolovođe time i hvale !
Njima ne znači ništa , ta činjenica , što muhamedansko ratno beskućništvo , pored tolike njihove humanosti , brige i gostoprimstva , glavom bez obzira beži sa naših teritorija , čak i preko rovovskih žica , kojima je opkružen put u bolji život !

Pa neka nam je sa srećom !

Pošalji "Za sutrašnju jubilarnu godišnjicu , plišane revolucije !" na Facebook Pošalji "Za sutrašnju jubilarnu godišnjicu , plišane revolucije !" na Google Pošalji "Za sutrašnju jubilarnu godišnjicu , plišane revolucije !" na My Yahoo! Pošalji "Za sutrašnju jubilarnu godišnjicu , plišane revolucije !" na Live Pošalji "Za sutrašnju jubilarnu godišnjicu , plišane revolucije !" na MySpace Pošalji "Za sutrašnju jubilarnu godišnjicu , plišane revolucije !" na Twitter Pošalji "Za sutrašnju jubilarnu godišnjicu , plišane revolucije !" na Digg Pošalji "Za sutrašnju jubilarnu godišnjicu , plišane revolucije !" na del.icio.us

Ažurirano 04.10.2015. u 15:20, autor: 123loncar

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. mizaca (avatar)
  Ali mi se tjesimo Krstom........Teska vremaena dragi Loncaru.......Bice bolje.Valja docekati........
 2. 123loncar (avatar)
  ...tišina....muk.....ćute mediji....kao da ih stid na današnji dan , šta su sve radili pre deceniju ipo.....

  ...u tom muku , nađoh ovo :

  "Pozivamo i Ministarstvo unutrašnjih poslova da ispita sve okolnosti i utvrdi odgovornost svojih pripadnika koji su u nedelju, 27. septembra, u neposrednoj blizini mesta na kome je postavljan kamen temeljac prve zgrade projekta Beograd na vodi, kroz kordon propuštali samo građane sa članskim kartama Srpske napredne stranke, navodi se u saopštenju."
  http://www.danas.rs/danasrs/ukratko/poziv_vlastima_povodom_5_oktobra.83.html?news_id=99199

  ....setih se filmova koji su opisivali tridesete godine prošloga veka...pa mi se za pamet zakačiše one slike o formiranju Dučeove i Hitlerove partijske policije....da partijske policije i građanstvo.....u tim filmovima smejali smo se upotrebi ricinusa u saslušanjima neposlušnih vanpartijskih građana i belaja koji su oni trpeli....Felini je bio nenadmašan u takvim scenama.....cerekanje....niko nije filmadžije ozbiljno shvatao....a ono mic po mic , ode cic....đavo pred našim vratima.....što ti je život !
 3. zxy (avatar)
  Pa znaš kako to ide,klatno izvedeno iz ravnotežnog položaja u jednu stranu ode posle toga na suprotnu istu takvu amplitudu i trebaće vremena da se uravnoteži i smiri ako ikad za to bude bilo uslova.I znaš šta,svako zlo ima i svoje dobro.Eto naprimer šta misliš ti kako bi se raspušteni samoupravljači osvestili i rad ozbiljno shvatili.Ima sada da ih jašu novopečene bezobzirne gazde i mobingom vaspitavaju i mogu da ti kažem da rezultata ima.Ne mogu da poznam nekadašnju omladinu kako se sad ozbiljno za posao i egzistenciju zanima.Još da shvate da moraju i o zajednici da brinu i da politika i glasanje nije zajebancija nego stvar ozbiljna pa će za pola veka biti rezultata ,ako ne izumremo do tada jer se zbog ovih uslova malo dece radja.Ali bivalo je već i to,nalazili smo se često na samoj granici nestanka pa smo opstali.Žilava je ovo sorta balkanska,preživela je svašta pa živeće i dalje nadam se.
 4. 123loncar (avatar)
  ...ajd sad ja , kao neka babetina , da kažem : iz tvoja usta u Božije uši , da preživomo i ta vremena koja su pred nama !...
  Pomozi Bože ! Pomozi Bože !
 5. 123loncar (avatar)
  ...na vreme izvadite novu ličnu kartu , poručuje Dušan Petričić - radi idenfikacije ; da ne pijete posle kao Felinijevi junaci , ricinus !

 6. 123loncar (avatar)
  "Poverovali smo u bolju budućnost , ali ona nije došla.
  Imali smo lažnu dojavu.
  "
 7. 123loncar (avatar)
  ..prepao sam se , žalosna mi majka , da baš niko ništa neće da kaže o ovom "jubilarnom danu"...jurcaj po novinčinama i evo....nađoh ovo :

  "Gubitnici iz nekadašnje vlasti iz 2000. godine opet čvrsto drže kormilo vlasti, podsećajući gotovo svakodnevno "dosovce" na propuštene prilike, loše političke i ekonomske poteze, na kriminal, korupciju i pokušaje brzog bogaćenja. A narod koji je najviše i očekivao od petooktobarskih promena danas smatra da su njihova očekivanja izneverena, da je veliki broj građana ostao bez posla, da su žrtve tranzicije i da je, nakon Petog oktobra morao doći i šesti."

  kažu : Autor: Redakcijki komentar

  ...bogumi , nije malo...čak šta više mnogo je....treba na današnji dan imati veliku hrabrost , izgleda , i za ovolično !

  ...eh da je ovo Crna Gora , naručio bih buljuk narikača , pa javno održao opelo - godišnji pomen , kako dolikoje , rišćanski....ovako , može biti da je i ovo mnogo !