GDE JE ONAJ PRAVI - PRAVA ? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

sanjalica53

GDE JE ONAJ PRAVI - PRAVA ?

Oceni ovaj blog
Zelim nekoga da volim i budem voljena , zelim osobu suprotnog pola pored sebe ! Kako ?
Postoji bezbroj psiholoskih analiza i raznih saveta KAKO OSVOJITI ONOG PRAVOG , kako ga pronaci i sl. Kakve budalastine !
Proces kroz koji ostvarujemo svoju celinu nema veze sa nasim umom niti njegovom logikom.
Samim tim sto svaki spoj izmedju dve suprotnosti (u ovom slucaju muskarca i zene ) zahteva izlazak iz fizickih okvira tu caroliju dozivljavamo samo na visim nivoima ako smo naravno za to sposobni .
Tu sposobnost smo dobili po rodjenju i po prirodi stvari ona treba da tece kroz nas kao i sam zivot.
Visi nivoi su CELINE ! Na njega se ne mozemo uzdignuti ka samo jedna suprotnost. Uvek da bismo osetili tu bozansku ljubav moramo se sjediniti sa izvesnom suprotnosti . To znaci da JEDNOSTRANA LJUBAV ne postoji. !
Ako si doziveo tu bozansku ljubav to nisi moga sam , to si mogao samo sa jos jednim bicem sa kojim si stvorio celinu.
Iz te bozanske beskrajne ljubavi pocinje taj proces spajanja . Nasa svesna zelja da budemo voljeni i da volimo nas ka tome vodi. Samo osobe na istom nivou svesti se spajaju na fizickom nivou , samo oni koji u trenutku trepere na isti nacin i na istoj frekvenciji. Oni na isti nacin dozivljavaju tu bozansku ljubav koja ih spaja putem svesti.
Ta sila bozanske ljubavi prozima nasa bica i mi se energetski privlacimo. Trenutak kada prestajemo biti suprotnosti jeste taj spoj !
Ako neko PATI kroz neku vezu to onda nije ljubav to nije pravi spoj . Ni sama ta osoba ne voli samo misli da voli i sugestivno sebe ubedjuje u to. Nekada su obe osobe samo ubedjene da vole a ustvari se vole samo njihova dva ega.
Iz takvih spojeva razvijaju se i ego strasti i ego patnje . Pravi spojevi nikada ne dovode do patnje jer proces njegovog nastanka polazi sa nivoa duhovnog.
kada dve osobe zele da osete ljubav , kada je ta zelja ujedno i njihovo osecanje intuitativno prepoznaju drugu osobu sa kojom mogu ostvariti celovitost tj. uzdignuti se iznad telesnog. Tada te osobe zapocinju komunikaciju osecanjima nesvesno sve dok se ne spoje u potpunosti.
Glupavi ljudski ego manipulise. i spaja ljude koji ne osecaju. Prihvatajuci te zablude sebi zauvek zatvaraju put ka pravom istinskom spoju i mogucnosti osecanja prelepe boznske ljubavi. Da , moze se NAUCITI pronaci EGO partner ali ne i onaj pravi !
Pravi spoj je kao kada se dve manje reke sliju u jednu i ta reka zivota tece kroz oboje . Rodjeni kao polovine tada postaju jedno postaju mocna celina povezana sa kosmosom , kosmickom inteligencijom i ljubavlju ! To je ta bezuslovna ljubav jedina koja postoji ! Ljubav je uvek bezuslovna ako nije onda nije ljubav !
Ukoliko ne rastemo dalje istim tempom u smislu jacanja svesti ta povezanost se gubi ali taj impuls , taj osecaj ostaje za VECNOST ! Sve je samo SADA , ostaje zabelezen taj trenutak negde u kosmickim dubinama i zato fizicka udaljenost ako nastane ne igra neku ulogu.
Ka pravi prirodni spojevima treba teziti , slusati svoje unutrasnje bice i svoju intuiciju i udaljiti se od svog i tudjih ega koji kao azdaje prozdiru nase mogucnosti da dosegnemo caroban dodir bozanske ljubavi !
To samo znaci da je moja druga polovina na jednom drugom nivou a onoga trenutka kada se sudarimo na tom mestu srescemo se i u ovom materijalistickom svetu , svetu suprotnosti.
To isto vazi i za druge spojeve samo sto formiramo drugacije celine , drugacije osecamo te vibracije. Spoj muskarca i zene po meni je naj jaci spoj jaci cak i od spoja majke i deteta . Ne moze se planirati , hteti niti ostvariti po nekakvim glupim psiholoskim statistikama i pravilima.
Zablude o ljubavi unistavaju sposobnost da nekoga volimo . SVE SE NADESI samo toga prvo trebamo biti svesni !

Pošalji "GDE JE ONAJ PRAVI - PRAVA ?" na Facebook Pošalji "GDE JE ONAJ PRAVI - PRAVA ?" na Google Pošalji "GDE JE ONAJ PRAVI - PRAVA ?" na My Yahoo! Pošalji "GDE JE ONAJ PRAVI - PRAVA ?" na Live Pošalji "GDE JE ONAJ PRAVI - PRAVA ?" na MySpace Pošalji "GDE JE ONAJ PRAVI - PRAVA ?" na Twitter Pošalji "GDE JE ONAJ PRAVI - PRAVA ?" na Digg Pošalji "GDE JE ONAJ PRAVI - PRAVA ?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. zxy (avatar)
  Pitaš kako,samo nastavi tako ,to što ne robuješ pravilima obećava uzbudjenja pa naći će se brzo sličan neko ,gde će ako ovde na Krstarici neće
 2. faraonn (avatar)
  ...pitanja koja postavlja Sanjalica
  nijesu iz snova apstrahovana
  ali sa bozanskim preprekama ne bi smjela se porediti...
  ...bozansko kao krajnje ili granicno cisto
  ukocilo bi sve u grc ostavilo jer perfekcija
  zaboravlja odstupanja
  a odstupanja dopunjuju uzitke i spojevima ljubavi daju tonove nepoznate koji samo sebe
  komponuju
  i tako i nestaju...
  ...uvijek je postojao onaj Drugi dio nas ali se ne trazi...On se osjeti
  u zraku u drhtaju prolaza ili mirisu rijeci poznate a ne cuvene...
  Nikad ne traje dugo ali je ,- vjecno...Faraonn tako misli...
  Ažurirano 19.08.2015. u 09:05, autor: faraonn
 3. gost 356641 (avatar)
  Sta si ti htela da kazes , ama ako sam nesto razumeo .
 4. sanjalica53 (avatar)
  [QUOTE=Fandango;bt274929]Sta si ti htela da kazes , ama ako sam nesto razumeo .[/QUOTE]

  Pa htela sam da kazem da je zivot bez drugog dela sebe u ovom svetu besmislen i da samo sa jos nekim mozes duhovno rasti., samo ako volis i ako si voljen ! Ondak sam htela da kazem da se UZASAVAM povrsnosti i tako to...bla, bla.... hvala na komentaru lep pozdrav ! :dash::zper::):)
 5. mizaca (avatar)
  Divan ti je tekst Sanjalice........zivim da dozivim tako nesto.........Ja bih bila zadovoljna kad bi mi se i djelimicno ostvarila ta harmonija..........
 6. sanjalica53 (avatar)
  [QUOTE=mizaca;bt274950]Divan ti je tekst Sanjalice........zivim da dozivim tako nesto.........Ja bih bila zadovoljna kad bi mi se i djelimicno ostvarila ta harmonija..........:bye:[/QUOTE]

  Nema DELIMICNO , sta to znaci ? Ostvarice ti se sasvim u to ne sumnjam posto iskreno zelis :) ! Nema NEOSTVARIVIH ZELJA ! , hvala i lep pozdrav ! :)
 7. gost 356641 (avatar)
  aha , al , zamalo mizaka , holivud je daleko i nešto me spopadne muka posle tih filmova.