Српско питање - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Вук Сварожић

Српско питање

Oceni ovaj blog
Сви они који кукају над третманом Срба кроз историју и дају подршку аутохтонистичкој школи (коју и сам подржавам) - нека се замисле, сваки пут када им рука крене да се прекрсте.

Шта је добро донела било која црква Србима?
Насилно смо утерани у хришћанство. Немањићи су сатирали свој народ - због тога што није хтео да их прати на њиховом "путу просветљења", који је само њима донео добро. У складу са дневним потребама су били источни или западни хришћани и за рачун тренутно актуелне цркве - ратовали са присталицама оне друге.

Три јеврејске секте, које су поделиле Србе у последњих хиљаду година, су заслужне што Срба сада нема колико британаца и немаца (намерно малим словима) заједно. Толико крви су Срби просули Србима у последњих хиљаду година на Балкану, да уопште није чудо што је тле овде тако плодно.

Дакле, драга браћо и сестре - ако сте за аутохтонистичку школу - не можете у исто време и да се крстите - било којом руком и на било који начин, а ни да клањате. Све три јеврејске секте, које су ухватиле корен на балкану су једнако криве што Срба нема 200 милиона - од Беча до Солуна. Што пре то схвате сви Срби, а онда и остали Словени - то боље и то ће пре да буде успостављено јединство свих Словена, без поделе на насилно уведене јеврејске секте.

Pošalji "Српско питање" na Facebook Pošalji "Српско питање" na Google Pošalji "Српско питање" na My Yahoo! Pošalji "Српско питање" na Live Pošalji "Српско питање" na MySpace Pošalji "Српско питање" na Twitter Pošalji "Српско питање" na Digg Pošalji "Српско питање" na del.icio.us

Komentari

 1. mizaca (avatar)
  Srbi su najvise satirani............Cinis uslugu katolicima i muslimanima da nas bude sto manje...............Ne trebaju nama nikakve Jugoslavije vise niti panslovenska jedinstva.............Na taj nacin bi potpuno nestali,pravoslavlje bi se potpuno iskorijenilo,a ti koji bi se predstavljali kao slovenska braca ponovo bi obukli svoja satanisticka ruha................Kao sto i jesu nakon raspada bivse nam drzave................
 2. Вук Сварожић (avatar)
  All those who complain over the treatment of the Serbs throughout history and give support to autochtonic school (which I support too) - must reconsider, every time their hand starts to cross themselves.

  What good is brought to Serbs by any church?
  We were forced into Christianity. Nemanyich dynasty harassed own people - because they did not want to accompany them on their "path of enlightenment", which only brought them gain (political and territorial). According to the daily needs, Nemanyich were Eastern or Western Christians and for the account of the current church - at war with the supporters of the other. Similar to modern politicians.

  Three Jewish sects, which divided Serbs in the last thousand years, are responsible for the fact that Serbs are now less than Britons and Germans together. With so much Serbian blood spilled by Serbs in the last thousand years in the Balkans, it is not surprising that the soil is so fertile.

  So, dear brothers and sisters - if you have autochtonic school in mind - you can not at the same time be a believer in any of Jewish sects. All three Jewish sects, which have taken root in the Balkans are equally to blame for the Serbs not having 200 million souls - from Vienna to Thessaloniki. The sooner you realize the need for all the Serbs, and then the other Slavs to unite - the better and sooner the unity of all Slavs without division into violently introduced Jewish sects (but based on old religion and cultural background) - the better for all the mankind.
 3. Вук Сварожић (avatar)
  Citat Original postavio mizaca
  Srbi su najvise satirani............Cinis uslugu katolicima i muslimanima da nas bude sto manje...............Ne trebaju nama nikakve Jugoslavije vise niti panslovenska jedinstva.............Na taj nacin bi potpuno nestali,pravoslavlje bi se potpuno iskorijenilo,a ti koji bi se predstavljali kao slovenska braca ponovo bi obukli svoja satanisticka ruha................Kao sto i jesu nakon raspada bivse nam drzave................
  Deluje mi da niste razumeli. "Pravoslavlje" je jedna od te tri jevrejske sekte - koje su sve (uz katolicizam i islam) podjednako krive za parčanje i usitnjavanje Srba.
  Jedni Srbi su uterani u "Pravoslavlje", drugi u katoličanstvo, a treći u islam i onda besomučno terani i još uvek bivamo terani da se međusobno ubijamo.

  Sličan scenario kao među Arapima (ali za njihovu dobrobit nisam zainteresoavn koliko za dobrobit mog naroda), koje huškaju i finansiraju da se međusobno ubijaju.

  Sve to postaje bespredmetno ako shvatimo da mi imamo svoj religijski sistem, koji su nam pre hiljadu godina zabranili, a ipak još opstaje - jer je NAŠ, a ne jevrejski.