MUZEJSKA ORGIJANJA NEČASTIVIH SILA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

MUZEJSKA ORGIJANJA NEČASTIVIH SILA

Oceni ovaj blog
Naše sveštenstvo , na crkvenim stolicama , nasledilo je srednjevekovne fanariote u svemu . Lukavstvo , srebroljubiva vlastoljubivost , sebičnost , te strategiju mračnjačkog zaglupljivanja neznabožačkog puka ; gde ovo poslednje , u dobroj kombinaciji sa predhodnim , pokazalo se kao najbolja strategija , koja obezbeđuje mirno i dugovečno carstvo - duže od hiljadugodišnjeg . Stoga nema razloga za paniku , sikiraciju i brigu .
Ovo je jedna u nizu od akcija , koja nas zasigurno vodi putevima nebesne srbije !
Jer kako reče njen ustroitelj : olenjili smo se , odali blagodetima zemljskog života , nećemo da punimo nebesnu srbijicu , majčicu našu .
Prevedeno na jezik surovog prostačkog kapitalizma , koji MMF ustoličuje kroz aktuelne persone na vlasti , koja se deli sa nebeskim poslanstvom na zemlji - a , koji kaže: standard vam je još uvek visok , siromaštvo i bedovanje nije rasprostranjeno u katastrofičnim razmerama kuge i kolere - zato ima mesta za legalno uzimanje , čija će dobrovoljnost biti ukorenjena u našoj gluposti i sluđenosti.
A gdećeš veće glupiranje , sluđivanje i zatupljivanje , nego u veštičarenju , kroz svakako dogmatske obrazovne programe , manifestacije rukopoloženog sveštenstva !
Tako da slučaj teslinsko muzejskog orgijanja , nečastivis sila , nije ništa drugo nego obrazovno edukativni čas srpskog fanariotizma !
Možda se vama dojma da ovo muzejsko orgijanje nečastivih sila je opaka bezazlena zajebancija , ali sudeći po mračnim vremenima iza nas , skupo će da nas košta taj dojam , to pajtašenje - srpske države i srpske crkve ! Platićemo ga pareno !

"Simfonija - iliti u prevodu na srpski pajtašenje - srpske države i srpske crkve, sinergija učenih teologa i političkih propalica i lakrdijaša, neminovno je, kao i sve druge mešavine baba i žaba, moralo završiti u lakrdiji."

http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/necastivi_u_teslinom_muzeju.881.html?news_id=303053

Pošalji "MUZEJSKA ORGIJANJA NEČASTIVIH SILA" na Facebook Pošalji "MUZEJSKA ORGIJANJA NEČASTIVIH SILA" na Google Pošalji "MUZEJSKA ORGIJANJA NEČASTIVIH SILA" na My Yahoo! Pošalji "MUZEJSKA ORGIJANJA NEČASTIVIH SILA" na Live Pošalji "MUZEJSKA ORGIJANJA NEČASTIVIH SILA" na MySpace Pošalji "MUZEJSKA ORGIJANJA NEČASTIVIH SILA" na Twitter Pošalji "MUZEJSKA ORGIJANJA NEČASTIVIH SILA" na Digg Pošalji "MUZEJSKA ORGIJANJA NEČASTIVIH SILA" na del.icio.us

Ažurirano 11.06.2015. u 13:24, autor: 123loncar

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Snagator Kometa (avatar)
  Lol, gde ti živiš. Matori, zaboravi mantiju, samo čakija radi na asfaltu. Osim ako ne planiraš da prikriješ neko bogougodno dugo poluautomatsko miropomazanje ispod mantije. Hm. Vidiš, nisam o tome razmišljao. Lukav si ti.
 2. 123loncar (avatar)
  ...onaj vladika što muljačio sa kineskim pasuljem u narodnim kujnama , pa ga za one silne milke evrića raznatijašili , išao sa kaluđerskom pratnjom uvek po vrnjačkoj banji u šetnju...tri dilbera ispred , tri dilbera iza njega...momci u mantijama ... ko gardisti visoki ...plećati ko vaterpolisti...glave ko plivadoni...grudi ko u medveda....ruke stalno u mantijama...ma neproporcionalni , lebami...nebudem lenj , pa ih stgnem , pa ko velim : braćo po veri , bačite te pancire i heklere , vrućina šlogiraćete...neće vladiku niko da dira...gledaju me ko mladićeva sedma motorizovana...keze se i odoše iz parka...
  ...mislim se mislim , dobra fora sa ovim mantijama...posle bejaše neki sinod...novinare ih provale i za pancir džipove....tako da to tvoje miropomazanije sa pancir automatskom opremom funkcioniše poodavno...kako su se ostrvili za lovu , počeće javno i da činodejstvuju sa tom opremom !

  ...inače živim u zaseoku gde nema pancir za kolac !...kakva čakija...to je ovdi u nas sretan događaj...opak je dugačak glogov kolac , ko koplje makedonske falange !
 3. Lord Gledston (avatar)
  123 Loncar. Poslednje je vreme,da se pokajes.Udario si na nase svece-Vladike,na nasu presvetu Crkvu.Pa sta,zar ako je neko
  Vladika,zar on ne sme da trguje kineskim pasuljem.Pa i crkveni oci su ljudska bica.Zar nemas ni malo sazljenja,za te ljude,koji
  koji ni seksa nemaju.Nasi cobani su nekada,na letnjim pasnjacima,na planinama,sa ovcama opstili.Tako je jaka snaga prirode.

  Asta mislis ti sirotani,puni para,puni svega,al.zene nemaju.Gde ce ti dusa Loncar,kada tako napadas te svete ljude.
 4. 123loncar (avatar)
  ...šta ih napadam , ja govorim o već utvrđenim stvarima i ono što vidim....a što se tiče pasulja , reč je o donacijama koje su dobijale narodne kujne , a volšebno nestajale iz njih , pa se pojavljivale na tržnicama...to ispekcije ustanovile...ma nema veze...nego prijatelju Lorde , vidi ti tamo sa tim veštičarenjem , u teslinom muzeju , da te ujdurme ne podmeću genčići..znaš onog Genčića , što je bio inspirator i organizator onog puča , krvavog orgijanja 1903...e ta zgrada muzeja je njegova vila , koju je sgradio posle puča , legalizovanim kapitalom iz njega...
  ...sad njegovi naslednici traže tu zgradu - naravno dobiće je , ako se nekim dobrim razlogom iseli muzej...a satanističko orgijanje , dobar je razlog da se razbuca muzej i tako rasture satanisti , jeli ---zbog sveopšte duhovnosti i nebesnosti , srpskova življa....to je patriotski nebeski zadatak , razbucavanje satanizma u povoju , pa ko velim , možda se iza brda valja genčologija , kao te 1903 ; kad su ulice srpskih varoši bile krvave kao da je prošla sedma lička , a pučisti ubice nasledili ubijene ( imovinu i društvene položaje - da spasu srpstvo , sunce mu božije satanističko ) !
  Ažurirano 11.06.2015. u 20:55, autor: 123loncar
 5. Snagator Kometa (avatar)
  Dobro, ubedili ste me, naručiću jednu mantiju dugih rukava preko Limundoa.
 6. 123loncar (avatar)
  ...dobra odluka !
 7. 123loncar (avatar)
  ...kako je red i pravo , povodom ovog događaja u vezi pražnjenja genčićevih dveri , na volšeban i mističan način , oglasilo se ministarstvo....ukratko : MINE NJET !....što u prevodu znači , muzej se ne seli , džaba ste krečili !...tako treba....sećate se ove predizborne parole....posle tih izbora , bili smo bliži bombarsdovanju....eh , što je pamćenje zaguljena stvar...ne može čovek da se opusti !...no da vidimo šata to ministarstvo , poručuje :

  " Ministarstvo kulture i informisanja se zalaže da se Zbirka memorijalnih predmeta u Muzeju Nikole Tesle i dalje čuva u ovom muzeju, da urna sa zemnim ostacima Nikole Tesle ostane u njenom sastavu i da se i nadalje poštuje volja najbližih srodnika velikog naučnika i pronalazača. "

  http://www.danas.rs/danasrs/ukratko/ministarstvo_kulture_urna_da_ostane_u_muzeju.83.html?news_id=94417