HVALA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

HVALA

Oceni ovaj blog
Sad kad smo svi buržuji , kad svak živi kako hoće i pušta druge da žive kako mogu , pa se ima razumevanje i za sodomisanje i gomorisanje , rekao bih da nema nigde one stare odbačene i prevaziđene ljudskosti . Bljak ! Čovek , kako to bedno i kretenski zvuči . Prevaziđeno ! Naročito čovečnost , prevaziđena je i na nju se gleda sa podsmehom , prezirom - a ne retko i sa mržnjom ! Novac , novac !
I taman se navikneš na ovo naravoučenije - novac , novac ; kad tresne te u tintaru ovakva stvar. Zastaneš i pitaš se šta bi ? Pa zar je ovo moguće , na današnji dan , međ nama ! Pa ovoga nije bilo ni kad je Tito išao po zemlji !? Nemoguća misija :

ŠMEKERSKI :
Maturantkinja iz Podgorice
gestom oduševila ceo region


http://www.blic.rs/Riznica/Inspiracije/561206/SMEKERSKI-Maturantkinja-iz-Podgorice-gestom-odusevila-ceo-region

Pošalji "HVALA" na Facebook Pošalji "HVALA" na Google Pošalji "HVALA" na My Yahoo! Pošalji "HVALA" na Live Pošalji "HVALA" na MySpace Pošalji "HVALA" na Twitter Pošalji "HVALA" na Digg Pošalji "HVALA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. ljilja milos (avatar)
  :hahaha: :zcepanje:
  ``Pogledajte samo te izlišnike! Stiču bogatstva a utoliko su siromašniji. Traže silu, i pre svega polugu sile, mnogo novaca – ti nemoćnici! Gledajte kako se veru, ti hitri majmuni! Veru se jedan preko drugog, i vuku se tako u blato i u ponor. Svi hoće k prestolu: to je njihovo ludilo, – kao da sreća sedi na prestolu! Često sedi blato na prestolu – a često i presto na blatu. Svi su oni za mene sumanuti majmuni što se veru, i vreli prevreli. Zaudara mi njihov lažni Bog, hladna neman; zaudaraju mi svi skupa, ti poklonici lažnog božanstva. Draga braćo, zar hoćete da se zadavite u pari iz njihovih ždrela i pohota? Ta bolje razbijte prozore, iskačite n a p o lj eeeee! ``
 2. Čovek bez imena (avatar)
  Društvo nam je postalo toliko otuđeno da je ljudima čudno i gledaju te kao budalu ukoliko ih otpozdraviš sa dobro jutro a da te ne znaju i ne rade u maksiju.
  Toliko smo postali otuđeni jedni od drugih da smo izmislili štap za samostalno fotografisanje.
  E ta otuđenost je doprinela tome da se na ljudskost i uljudnost (nešto što bi u svakoj sredini trebalo biti normalno i svakodnevno ponašanje) gleda sa čuđenjem i nevericom - jer se, nažalost, veoma retko dešava.
 3. zxy (avatar)
  Ne samo da je manje ljudskosti jer to je neizbežno na pravcu kojim idemo ,nego nema ni ozbiljnosti.Ja eto pamtim,a sve manje je takvih,kad su u ovoj zemljom ozbiljni ljudi živeli;pogledajte samo stare fotografije kako su izgledali ne samo na vlasti i u vladi nego posvuda i u selima i u gradovima,medju nama tj našima.Ali avaj ,ima nešto tamno u srcu našeg naroda( a gde ga nema) ,naličje njegove snage,čemu okolnsti pogodovaše i to se razvi i dovede nas skoro do propasti.Ni ljudskosti,ni pameti,ni sećanja niti plana sad smo ko zemlja banana i majmuna...I šta reći osim da sami smo krivi i dok se to ne uvidi i ispravi bićemo sve gori jer...od čega će i kako da se živi.
 4. 123loncar (avatar)
  ...kad smo bezdušni živećemo od đavolisanja - pa nek traje dok traje , kaže kazandžija za lulom !