Партизан и Црвена звезда - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Koschei.Besmertnii

Партизан и Црвена звезда

Oceni ovaj blog
Докле више... докле бре?

Хоћете ли још да се замерате ЕУ са тим декадентним, комунистичко-револуционарним називима српских најпопуларнијих клубова?

Размишља ли неко шта ће Брисел да каже на то, и докле ће да трпи? Наш скори улазак у ЕУ ће сигурно, између осталог, бити условљен и променом назива ових клубова.

Пођимо од Партизана:
Осим што сам назив звучи претеће, он и позива на мржњу према завојевачима (јел` тако оно беше?)
Следеће, у клупским бојама доминира црна боја што је апсолутно неприхватљиво.
Навијачи истог су познати по обрачунима са проевропским снагама реда (жандармерија) на београдским улицама, а и шире!

Црвена звезда:

Такође само име је увредљиво и подсећа на велике успехе Црвене Армије у Другом св. рату, што се поистовећује са Руским успесима у последње време.
Навијачи такође насилни и воле да се обрачунавају са снагама реда!
Исти су познати и по имену "силе мрака и безумља"
И да не набрајам даље... све у свему пропаст!!!

Ево шта је мој предлог:

Партизан под хитно преименовати у Грађански и вратити му његове старе боје (црвено-плаво) што додуше подсећа на једну фашистичко-православну организацију, али видећемо зашто је то добро.
Црвена звезда добија име Европа и црвену звезду мења жута а дресови добијају најлепшу европски плаву боју (опција је и да уз то иду жуте гаће)
Е сада, пошто у међусобном скору Европа има већи број победа од Грађанског, мислим да ће се одговорниима у Бриселу и Вашингтону свидети та идеја, с тим што би проевропске снаге у Србији морале да се постарају да Грађански више никада не победи Европу.
То би се постигло, наравно, као и до сада, постављањем људи из политичког врха у управе клубова, а који би унапред на седницама договарали резултате.
Следеће, нипошто се не сме догодити да неки од поменутих клубова победи у еуропским куповима неки клуб из ЕУ, то би било, и ако би се неким случајем догодило, строго санкционисано хитним повлачењем тог клуба из свих такмичења, рачунајући и државно првенство и куп.

Нека се зна шта смо све спремни да учинимо за Еуропу!!!

Pošalji "Партизан и Црвена звезда" na Facebook Pošalji "Партизан и Црвена звезда" na Google Pošalji "Партизан и Црвена звезда" na My Yahoo! Pošalji "Партизан и Црвена звезда" na Live Pošalji "Партизан и Црвена звезда" na MySpace Pošalji "Партизан и Црвена звезда" na Twitter Pošalji "Партизан и Црвена звезда" na Digg Pošalji "Партизан и Црвена звезда" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. opanak (avatar)
    Ovo da PATENTIRAŠ kroz AUTORSKO PRAVO................
  2. Cicoka (avatar)
    BRAVO!