Nenad Čanak - Eine Karriere - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Koschei.Besmertnii

Nenad Čanak - Eine Karriere

Oceni ovaj blog
Ненад Чанак, Србин у црном.У Србији данас носи јеврејску жуту траку, до јуче носио палестинску мараму.
Храбро је у Новом Саду са хиљаду (маскираних) истомишљеника каменовао десет панкера говорећи да су нацисти, а присуствовао Загребачком усташком скупу који тражи да се Срем отме од "његове" Војводине и припоји Хрватској.


Кад у Војводини продаш сву пољопривредну земљу неколицини приватника, то мора да се види. Чанак је годинама сРАо "не дамо војвођанска жита", а кад су Мишковић, Кнежевић, Ницовић и још неколицина купили та "житна поља" будзашто, он се окумио с једним од три главна тајкуна Војводине. Ма окумио би се он и са Мишком и Ницовићем, али они нису хтели.
И нико не пита Чанка, како то да је такав борац за војводину допустио да се у његовој војводини отме најбоља земља, а он ћути. Па једном ћопавом отпаду је најлакше да скупи хиљаду људи и дигне хајку на десет панкера. И сад сви причају о томе, а нико да га пита: ако ти је и један фашиста у Војводини много, је ли ти онда сто хиљада усташа у Загребу мало? Је ли ти десет спахија у Војводини мало?


Од прошлогодишње фашистичке феште Чанковјугенда и оних пар скинера када је свету "показано" како је Србија фашистичка земља а нарочито Војводина, до отимања Косова није прошло много времена и очигледна је режија свих догађаја, тј. та представа је послужила као окидач за признавање Космета. Улоге су познате, сценаристи такође но какав ће крај бити? Да ли и то можемо наслутити или су могући неки неочекивани обрти као што је војна реакција Русије у случају отимачине Војводине?

Pošalji "Nenad Čanak - Eine Karriere" na Facebook Pošalji "Nenad Čanak - Eine Karriere" na Google Pošalji "Nenad Čanak - Eine Karriere" na My Yahoo! Pošalji "Nenad Čanak - Eine Karriere" na Live Pošalji "Nenad Čanak - Eine Karriere" na MySpace Pošalji "Nenad Čanak - Eine Karriere" na Twitter Pošalji "Nenad Čanak - Eine Karriere" na Digg Pošalji "Nenad Čanak - Eine Karriere" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. opanak (avatar)
    Na jednoj banderi od Slavije do Terazija piše grafit...NE DIRAJ....ZAUZETO...........ČANKOVA..............