Sramna emisija Breme prošlosti, Dosije, Prva Televizija,

Sramna emisija, Dosije, Prva Televizija, Breme prošlosti

Ovi novinari su zataškivači a ne istraživači. Sramna emisija.

Hronologija po emisiji Dosije, Prva Televizija:

Prvo se Jakša Vuletić pridružio Partizanima ali je napravio neke greške ubio je neke Italijanske oficire inače fašiste 17’30” pa su ga Partizani oterali tako da se onda pridružio Četnicima 17’47” i tada je izgubio brata kog su mu ubili Partizani i tu je ubio Veljka Kekovića koji je inače Partizan zbog osvete usled ubistva brata, pa je 1943god. napustio Četnike i još jednom se vratio Partizanima koji su mu inače ubili brata.
1955 je penzionisan.
1975 Jakša Vuletić je ubijen iz krvne osvete. Zločin se desio u Beogradu 18.januara 1975. hicima iz pištolja usmrćen je Jakša Vuletić odlikovani oficir JNA u penziji i vojni invalid iz rata, ugledan politički aktivista. Ispostavilo se da je to bio zločin iz krvne osvete, zbog ubistva Veljka Kekovića dok je bio u četnicima - zvanična verzija KAO ŠPANSKA SERIJA!!!!!

I baš u tom periodu kada nije bio u Partizanima on je učinio taj zločin zbog koga je popio krvnu osvetu!!!!


1. Koga još Partizani oteraju ako ubije Italijanske fašiste zar to nije bio cilj??

2. Kako je moguće da Partizan postane Četnički komandant pa opet postane visoko rangirani Partizanski oficir i komunistički funkcioner???

3. Kako to da je zločin(zbog koga je popio krvnu osvetu) učinio baš u tom periodu kada nije bio u Partizanima??? Zar to nije baš zgodno???

4. Kako je imao čistu biografiju 12’15” kada već jednom izbačen iz Partizana zbog ubistva???

5. Kako je imao čistu biografiju 17’47” kada je iz Četnika prešao u Partizane???

Pa ni mali Perica ne veruje u ovu priču. Očigledno je da je ovaj odlikovani oficir JNA Jakša Vuletić učinio zločin dok je bio u Partizanima i da je zbog toga popio krvnu osvetu. Ali pošto to nije politički korektno, da su Partizani učinili zločin, ovi su se dosetili pijanih Četnika koji muče jadne Partizane oko logorske vatre kao neki pećinski ljudi.

Sramna emisija. Ovi panduri i novinari su zataškivači a ne istraživači.

"Strast za istinom prošlosti je najbolji izraz životne snage u čoveku i naročit oblik njegovog poštovanja samog sebe".(Ivo Andrić)

 
...pa dobro - prevrtača je bilo i jošuvek ih ima...činjenica da je to bio građanski rat , zbog vlasti , u kome su na stotine hiljada ljudi , nevivih i nedužnih stradalo - te da nikog ne zanimaju masovne grobnice širom države ( iz tog perioda ) , ali zato se vode rasprave koji je zločinac krvavih ruku do ramena manji zločinac----
...e to je sramota , to , što nikog nije briga za one žrtve koje su pobili bilo četnici , bilo partizani - ljotićevci , nedićevci i sve druge ništarije.....
...ovo , kao i sve u vezi ovakvih događaja i rehabilitacionih naklapanja - sve je to ništavilo i dominacija vladajućih ništaka !
 

Back
Top