UČITELJI ISTRAJTE - BUDUĆNOST STANOVNIŠTAV JE U VAŠIM RUKAMA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

UČITELJI ISTRAJTE - BUDUĆNOST STANOVNIŠTAV JE U VAŠIM RUKAMA

Oceni ovaj blog
MMF je u recikliranima na vlasti, našao sigurne baštovane koji sade i neguju međ stanovništvom večno siromaštvo i bedu. Atak na standard zaposlenih u zdravstvu i prosveti, treba da stvori dugotrajne posledice po obrazovanost stanovništva i njegov životni vek. Priprost i kratkovečan ljudski vek stanovništva, omugućava dugotrajnu vladavinu ništačko prostačkih tirana.
Tamo gde potpunu kontrolu vlasti ima MMF i Svetska banka, vlada glad, duhovna i svaka druga beda, legalno pljačkanje stanovništva i svaka druga otimačina sa legalizovanim uobičajenim kriminalom.
Zato je ovaj štrajk , prosvetara , dugotrajno i izuzetno važan važan za većinsko stanovništvo i njegov biološki opstanak. Zbog toga, treba pružidi svaku podršku ovim i svakim drugim štrajkačima , koji su ustali protivu legalnih pljački, nipodištavanja i uništavanja stanovništva ove države !

BES NASTAVNIKA Štrajkom do kraja

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/544555/BES-NASTAVNIKA-Strajkom-do-kraja

Pošalji "UČITELJI ISTRAJTE - BUDUĆNOST STANOVNIŠTAV JE U VAŠIM RUKAMA" na Facebook Pošalji "UČITELJI ISTRAJTE - BUDUĆNOST STANOVNIŠTAV JE U VAŠIM RUKAMA" na Google Pošalji "UČITELJI ISTRAJTE - BUDUĆNOST STANOVNIŠTAV JE U VAŠIM RUKAMA" na My Yahoo! Pošalji "UČITELJI ISTRAJTE - BUDUĆNOST STANOVNIŠTAV JE U VAŠIM RUKAMA" na Live Pošalji "UČITELJI ISTRAJTE - BUDUĆNOST STANOVNIŠTAV JE U VAŠIM RUKAMA" na MySpace Pošalji "UČITELJI ISTRAJTE - BUDUĆNOST STANOVNIŠTAV JE U VAŠIM RUKAMA" na Twitter Pošalji "UČITELJI ISTRAJTE - BUDUĆNOST STANOVNIŠTAV JE U VAŠIM RUKAMA" na Digg Pošalji "UČITELJI ISTRAJTE - BUDUĆNOST STANOVNIŠTAV JE U VAŠIM RUKAMA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari