Зашто верујем да ће Христос доћи невидљиво? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Гром

Зашто верујем да ће Христос доћи невидљиво?

Oceni ovaj blog

Када сам пре петнасетак година први пут узео да читам Св.Писмо,прво сам почео са Новим Заветом, и био сам одушевљен идејама које је Христос износио.
Поверовао сам да ту има нешто више од преваре како су нас учили у школи. Наставио сам да читам и Стари Завет а онда ми се једног дана десило: Као кад муња запара небо од истока до запада. Ето тако бих најбоље описао тај тренутак кад се у мом уму родила једна идеја која је описала сврху и постојање духовног света. Био сам обасјан светлошћу, просветљен, то сам тек касније сазнао читајући литературу, а тог тренутка нисам знао шта ми се дешава.
Лепота те идеје ме је оставила без даха. Загледан у њу покушавао сам да је што дуже задржим у уму небих ли је што боље осмотрио. Али као што се муња гаси и она је нестала. Остало је сећање на њу, и од тада стално истражујем и откривам шта ми је све онда било показано. Сада знам да је Господ дошао и населио се у мени. Од тада ја чиним оно што ми он кроз идеје говори да треба, а слаже се са оним шта је он говорио у јеванђељима, а господ ми отвара ум и кроз идеје ми објашњава и помаже да наследим Цаство Небеско које је део нас самих. Царство наших мисли.
Сећам се, да док сам се још трудио да што дуже задржим ту идеју која ме је обасјала схватио да ако бих се одмах променио о почео да живим у духу јеванђеља да би ме свет одбацио, Осетио сам страх да нећу моћи да живим једну тако блиставу идеју у свету где људи не размеју и не виде тим очима. Тај страх ме је погодио као гром што долази после муње, па се свако уплаши. Ми се не плашимо муње, ми се плашимо грома. И ово све што пишем је као одјек те идеје, те муње, којом сам тада био обасјан, зато сам и одабрао овај ник, Гром.
Стога верујем да ће Христос о свом другом доласку доћи баш тако као је описано, Као кад муња запара небо од истока до запада
Који и рекоше: Људи Галилејци! Шта стојите и гледате на небо? Овај Исус који се од вас узе на небо тако ће доћи као што видесте да иде на небо.Дела Апостолска 1.11
Разумео сам Христове речи да је Царство небеско ту у нама. и да је та идеја дошла са неба. Неба које је део мене а које сам ја открио у Божју помоћ.
И Господ Бог кад год ми се кроз идеје обраћа то долази са неба које је део мене. Као што је некад телом однесен на небо тако сада духом долази са неба и учи ме како да живим. И ја га видим својим духовним очима, знам да то долази од њега. Многи знаци на небу показују и објављују Христа у мени,зато верујем да ће његов други долазак бити невидљив телесним очима. Како год ја очекујем његов други долазак и да евентуално дође и на видљив начин. Али ћу добро отворити очи да то видљиво можда није нека превара духова зла.

Pošalji "Зашто верујем да ће Христос доћи невидљиво?" na Facebook Pošalji "Зашто верујем да ће Христос доћи невидљиво?" na Google Pošalji "Зашто верујем да ће Христос доћи невидљиво?" na My Yahoo! Pošalji "Зашто верујем да ће Христос доћи невидљиво?" na Live Pošalji "Зашто верујем да ће Христос доћи невидљиво?" na MySpace Pošalji "Зашто верујем да ће Христос доћи невидљиво?" na Twitter Pošalji "Зашто верујем да ће Христос доћи невидљиво?" na Digg Pošalji "Зашто верујем да ће Христос доћи невидљиво?" na del.icio.us

Ažurirano 22.02.2015. u 19:33, autor: Гром

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari