Da globalizaciji.

Postoje četiri tipa civilizacija. Nulti,Prvi,Drugi I Treći tip civilizacije.
Nulta civilizacija smo mi,ljudi. Mi ne gospodarimo čak ni svojom planetom. Zemljotresi nas mogu ubiti, cunami nas može ubiti, erupcije vulkana nas mogu ubiti, meteor nas apsolutno može ubiti, za onaj meteor u Rusiji nismo znali ni da dolazi pobio silan narod. Mi smo civilizacija tipa nula.

1. Civilizacija tipa jedan je civilizacija koja gospodari svojom planetom. Znači da vulkan, cunami, zemljotres, meteor ne mogu pobiti ljude, meteor civilizacija tipa jedan može da zaustavi. Civilizacija tipa jedan može da iskoristi svu energiju planete I energiju koja dolazi na planet kao što je sunčeva energija I ne zavisi uopšte od mrtvih biljaka.

2. Civilizacija tipa dva već može da se kreće po svom sunčevom sistemu od planete do planete I da se poigrava sa svojom zvezdom I direktno koristi energiju zvezde.

3. Civilizacija tipa tri se kreće po galaksiji od zvezde do zvezde i koristi direktno tamnu energiju.

Николај Кардашев.

E sada je glavno pitanje gde smo tačno mi da li smo nulta civilizacija ili smo negde između nulte I prvog tipa civilizacije. Pa ja mislim da smo mi negde između a evo i zašto?

Internet je prvi globalni telefon planetarni vid komunikacije.

Engleski je prvi globalni jezik. Nije slučajno što biblijska priča o Vavilonskoj kuli predstavlja višejezičnost kao božje prokletstvo bačeno na čovečanstvo. Engleski je rešenje za to božje prokletstvo.

Fudbal je prvi globalni sport svi ga igraju po istim pravilima I svuda se igra.

PSY-gangam style, Rep itd.. je prva globalna muzika.

Ovo su počeci ali je jasno kao dan kolika je dobit od globalizacije.

TO JE PUT KA CIVILIZACIJI TIPA JEDAN. Zato jedno veliko DA GLOBALIZACIJI

Michio Kaku
 
...nikakve , takozvane elementarne nepogode i svevišnje sile , neće uništiti ljudski rod , a sa njim i njegovu civilizaciju...mi postojimo , , dakle , sve pobrojane prirodne katastrofe nisu nas doakale , stoga možemo reći da argument da smo njihove žrtve ne stoji...posle svake te katastrofe , na planeti je više ljudi...mi zasad uspešno vladamo njom ( mislim na čovečiji rod )....trend je takav , da sve kaže da čovek ovladava sve moći svoje planete.....ko se to suprostavlja uspešno čovekovoj vladavini na zemlji...niko !
.....mi smo civilizacija koja je u razvoju....ove generacije sanjaju da se rasprostrane sunčevim sistemom...ali to je samo san i to prepustimo da dosanjaju generacije posle trećeg milenijuma....
...da se vratimo na jezik....engleski nije jezik budućnosti...to je asimetrični jezik za retardirana - iskrivljena lica...na tom jeziku sva civilizacijska zla dobila su svoj teorijski oblik ...da samo pomenem eugeniku i fašizam...tvorci ovih ideja su engleski autori...svo genocidno zlo koje kruži svetom , zadnjih nekoliko vekova , osvišljeno je , planirano i sprovedeno je na engleskom jeziku...to je ratnički jezik , mentalno retardiranih ljudi.....
...budućnost njegova je onolika , kolko bude vojska na to jeziku vladala svojom silom stanovnicima planete....dakle , to je imperijalističko ratnički jezik , stoga padom te imperije pašće i taj jezik...a sve imperije s'vremenom propadaju i njihovi jazici sa njima umiru , ka značajni civilizacijski čimbenik !

....telefon , internet i tako te stvari - to su samo civilizacijske tehničke novotarije , koje kao i sve novotarije imaju svoj vek korisnosti , a posle odlaze u muzeje tehničkih inovacija....
...globalisti nastoje da ograniče rulji upotrebu interneta i pa i telefonije , a naročito da im uskarate pristup znanju ---znanje je moć !

....ovo poslednje , kaže da se treba odupreti svetskoj globalizaciji , jer hoće svu vlast nad moćima...pretvoriti planetu u korporaciju , to je zločin !
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top