ŽALOSNA ZEMLJA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

ŽALOSNA ZEMLJA

Oceni ovaj blog
Šta bi to Danas-u , pa ovako precizno opisa kontinuiranu političku strategiju delovanja u nas , i oplajvazi po političkoj gubici vladajuće stranake i njihove opozicione debeloguzane ! Ovo može biti opaka stvar !
E , sad će stvarno da počne bombardovanje , medijsko , i neviđeno vajkanje nedovršenog stiroporca uz treciranje kazandžije !
Politička bujica suza , slina i bala plačipički , obrenovačke kuće , tek izgrađene , mukotrpnim nadnacionalnim trudom narodnog spasitelja , odneće poplava ko nišata- ko kule od šaša !
Pa kad počnu da ridaju i nariču , kako eto oni rade po 36 sati , u 24 , a o njima ovako , baš tako ; pa su žrtvovali sve , čak i svete im njiove porodice zanemarili su , za narodni boljitak , a ovi im vraćaju vako - i sve tako i tako , kuku lele nama sa vama takvima , nezahvalnicima , čuće se do neba !
I naravno , kuknjava pritisnuće raju , da će im raja još jedan mandat , kao političku cuclu , u nadi da će da prestanu da vreče i dreče , ko nedaj bože drekavac posle ponoći !
A biće i škopljenja , od patriotskih pravobranitelja i ostalih pravovernih osvešćenih snaga , naravno intetelektualnog ; a može biti i po šerijatskom pravu , javno odsecanje ruku , što pogano pišu - naravno metaforično ; ne produži se ugovor o radu i činodejstvovanju medijskom , a nov urednik rekonstruiše stranicu , u smislu boljeg , objektivnijeg i patriotskijeg informisanja , čitalačke raje i ostalog drmoserskog puka , i to je to !
A može i ono , po kapitalizmu srpštine nam naše mile , i njenom bezbedonosnom sistemu - ilegalne DB agencije , došapnu svim patriotskim uredništvima , da je jedan broj medijskih izdajnika , ostao bez posla zbog patriotskih potreba države , i tako to , bla , bla , a na vama je da činite po volji i vašoj savesti , za dobrobit naroda i vaše stvari !
Elem , da zaključim , ako se u ovome prepoznaju političari , ušta sumnjam jer su plačipičkastom amoku , sem ako lukavoga inostranog savetnika ne plate ; onda zaista biće seče medijskih čimbenika ; prinudnog penzionisanja , tehnološkog rešavanja , rekonstruisanja i tako to !
Bogumi , neki tako neće imati ni oproštajni članak , ko Vasić !

" Žalosna je zemlja u kojoj osnovni ton daju plačipičke, a u kojoj se ne čuju ili se - ako se i začuju - ubrzo ućutkaju glasovi koji ukazuju na nužnost promene matrice i iznalaženja (sve skučenijih) mogućnosti izlaska iz dvestagodišnje negativne spirale."

- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/tutukukanje.881.html?news_id=296683#sthash.mz9ZAQxC.dpuf

Pošalji "ŽALOSNA  ZEMLJA" na Facebook Pošalji "ŽALOSNA  ZEMLJA" na Google Pošalji "ŽALOSNA  ZEMLJA" na My Yahoo! Pošalji "ŽALOSNA  ZEMLJA" na Live Pošalji "ŽALOSNA  ZEMLJA" na MySpace Pošalji "ŽALOSNA  ZEMLJA" na Twitter Pošalji "ŽALOSNA  ZEMLJA" na Digg Pošalji "ŽALOSNA  ZEMLJA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari