NEMA ALI BIĆE - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

NEMA ALI BIĆE

Oceni ovaj blog
Svojevremeno plakat sa naslovljenim tekstom , obaveštavao je narkomanske zavisnike u lazarevačkoj mahali , o dešavanjima sa narkoticima . To je kažu bila poslednja kap u zločinu , koja je pokrenula časne i poštene ljude da krenu u borbu protivu narko lazarevačke mafije . Bilo je tu svega i svačega , no lazarevčani nisu odustajali od borbe za potomstvo . I uspevaju po malo da nateraju policiju da radi . Doduše sporo , ali eto radi se ponešto . Ta sporost uslovljena je unutrašnjim kriminalnim policijski čimbenicima , koji kao i u svim velikim zlodelatnim dešavanjima u državi , ako kolo ne vode , ono učestvuju ili neguju takvo zlo !
Elem , lazarevački plakati naterali su ih da hapse ! Ovih dana , pohapsili su silne narko krimose i jednog svog čimbenika :

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su 18 osoba sa područja Lazarevca, među kojima i jednog policijskog službenika, koji su se duže vreme bavili uličnom prodajom opojnih droga na teritoriji ove opštine, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova."

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/530327/POGLEDAJTE-Ovako-je-izgledala-akcija-hapsenja-18-dilera-u-Lazarevcu

Pošalji "NEMA ALI BIĆE" na Facebook Pošalji "NEMA ALI BIĆE" na Google Pošalji "NEMA ALI BIĆE" na My Yahoo! Pošalji "NEMA ALI BIĆE" na Live Pošalji "NEMA ALI BIĆE" na MySpace Pošalji "NEMA ALI BIĆE" na Twitter Pošalji "NEMA ALI BIĆE" na Digg Pošalji "NEMA ALI BIĆE" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Tamišarka (avatar)
  Tako je to, onih drugih je uvek više ali oni u manjini imaju više krivice...
 2. faraonn (avatar)
  ...dovoljan je podatak
  da u malim naseljima
  djeluju jaki otrovi
  da li se to centri pomjeraju
  ili centrale
  šire...moj Prijatelju...