USTANOVLJEN ŠEŠELJIZAM , KAO NEBESKO PROSVETITELJSKA HRANA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

USTANOVLJEN ŠEŠELJIZAM , KAO NEBESKO PROSVETITELJSKA HRANA

Oceni ovaj blog
Veliki podvizi , podvižnike čine herojima !
Takve podvižnike , institucije odlikuju , da služe kao uzor svetu !
A kad crkveni velikodostojnici tog podvižnika odlikuju , onda njegovo podvižništvo ulazi u duhovnost tog sveta - i služi njegovom prosvetljenju . Tako , kome se crkveni ordeni daju , takvi ćemo biti i mi , jer se njegovim "anđeosko nebeskim" podvižništvom , duhovno hranimo !"MILEŠEVA- Povodom velikog srpskog praznika dana Svetog Save, u manastiru Mileševa, dr. Vojislav Šešelj je odlikovan ordenom Belog Anđela prvog reda. Odlikovanju je prisustvoavo i deputat ruske dume Sergej Baburin. Pogledajte fotografije."

http://www.pravda.rs/2015/01/27/foto-seselj-odlikovan-u-manastiru-mileseva/

Pošalji "USTANOVLJEN ŠEŠELJIZAM , KAO NEBESKO PROSVETITELJSKA HRANA" na Facebook Pošalji "USTANOVLJEN ŠEŠELJIZAM , KAO NEBESKO PROSVETITELJSKA HRANA" na Google Pošalji "USTANOVLJEN ŠEŠELJIZAM , KAO NEBESKO PROSVETITELJSKA HRANA" na My Yahoo! Pošalji "USTANOVLJEN ŠEŠELJIZAM , KAO NEBESKO PROSVETITELJSKA HRANA" na Live Pošalji "USTANOVLJEN ŠEŠELJIZAM , KAO NEBESKO PROSVETITELJSKA HRANA" na MySpace Pošalji "USTANOVLJEN ŠEŠELJIZAM , KAO NEBESKO PROSVETITELJSKA HRANA" na Twitter Pošalji "USTANOVLJEN ŠEŠELJIZAM , KAO NEBESKO PROSVETITELJSKA HRANA" na Digg Pošalji "USTANOVLJEN ŠEŠELJIZAM , KAO NEBESKO PROSVETITELJSKA HRANA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. 123loncar (avatar)
    "Šešelja je odlikovao vladika mileševski Filaret."    http://www.blic.rs/Vesti/Politika/530213/Seselj-odlikovan-ordenom-Belog-Andjela
  2. Vaske (avatar)
    Ako ima Boga Šešelj je upravu. Razlika je samo u tome što se država nevodi nebeskom pravdom. Država uvek polazi od toga da Boga na zemlji nema, ali Šešelj je sigurno uradio dosta stvari za crkvu i vodi politiku zasnovanoj na pravdi Boga, a ne velikih sila koje moramo slušati ako želimo da opstanemo.

    (U poslednje vreme nečitam Blogove niti ih pišem, ako hoćeš nešto da mi odgovoriš, pošalji mi poruku. Nebi ni ovaj tvoj blog čitao, da nisam pročitao naslov)