SMEJALA SE KUKA KRIVOM DRVETU - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

SMEJALA SE KUKA KRIVOM DRVETU

Oceni ovaj blog
Mislim da nije lepo nekakva karakterna svojstva da nabijam na nos , drugom , a ja da sam prebogato obdaren njima! A još je manje lepo , kliktašenjem takva svojstva podržavati i negovati kult klike , koja po svojoj pameti služi za proganjanje i obismišljavanje svake ljudske misli .
Naime , kad se za zločin optuži "država" ili pak "ubilački režim" , kao da se hoće reći da je taj zločin , zapravo delo kosmičke nepogode - nešto što je čoveku nedostupno , pa i nerazumljivo !
Verovatno takav zboritelj rulju i svetinu nisko drži , pa misli da oni neznaju da on zabašuruje imena počinitelja , tog ubilačkog zločina , koji on povezuje sa višim kosmičkim silama .
Ama jok ! Sve se zna !
Neznam kako je uvaženom zboritelju promaklo , da su imena tadašnjih upravitelja te "države" i "ubilačkog režima" , gotovo ista danas , izuzimajući pokojnike i pobegulje - samo sa malo uznapredovanim stolicama u vlasti ! To što se javno zabašuruju njihova činjenja i nečinjenja , u vezi mnogih zločina i šteta , to je samo zbog disidenskog plaćeničkog marcipana , koji ovi vladari obilato delo svojim fanovima na svim nivoima - to sa etikom , istinom ili pak sa čovečnošću nema veze !
Da kažem da je sramota takvo kliktaško stanje , nema smisla , džaba ću da krečim !

"Kako li je poslovično pronicljivoj Smajlovićki promaklo da država Srbija ne samo da nije zaštitila RTS-ove zaposlenike, nego ih je svesno gurnula u smrt ne bi li - pazi sad ovo! - još jednim zločinom popravila svoj zločinački imidž koji sada, kako vidimo, naknadno popravljaju Ljilja i Noam."
- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/ljilja_noam_i_pengo.881.html?news_id=296312#sthash.846eDv9U.dpuf

Pošalji "SMEJALA SE KUKA KRIVOM DRVETU" na Facebook Pošalji "SMEJALA SE KUKA KRIVOM DRVETU" na Google Pošalji "SMEJALA SE KUKA KRIVOM DRVETU" na My Yahoo! Pošalji "SMEJALA SE KUKA KRIVOM DRVETU" na Live Pošalji "SMEJALA SE KUKA KRIVOM DRVETU" na MySpace Pošalji "SMEJALA SE KUKA KRIVOM DRVETU" na Twitter Pošalji "SMEJALA SE KUKA KRIVOM DRVETU" na Digg Pošalji "SMEJALA SE KUKA KRIVOM DRVETU" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. njuskalo725 (avatar)
    ovaj deo je kao da opisujes situaciju u mojoj porodici
    moja majka je kralj obismisljavanja stvari ,,
  2. 123loncar (avatar)
    "Sve dok se ne bude suočila sa vlastitim zločinima, uključujući i žrtvovanje šesnaestoro radnika RTS-a, Srbija će živeti pod staklenim zvonom, a zločinci će biti zaštićeni. Novinari neće pisati o šesnaestoro ubijenih ljudi, o generalštabu i ministarstvu odbrane koji odbijaju da izruče konkretno označena dokumenta da su tehničari RTS-a ostavljeni da poginu, niti o tužilaštvu koje odbija da razmotri podnete dokaze o smišljenom ubistvu tih ljudi, nego će, bez ikakvog stida, učestvovati u plaćenim kampanjama, praveći od naših mrtvih alibi za zločince koji su ih žrtvovali."

    http://pescanik.net/comski-rts-i-sarli-ebdo/