ZAHVALNICA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

ZAHVALNICA

Oceni ovaj blog
"Doktor Marek Obrtel, nekadašnji potpukovnik češke vojske, obratio se krajem protekle godine ministru odbrane Češke, zatraživši da mu se oduzme ordenje koje je dobio u NATO misijama od BiH do Avganistana.

On je kao neposredni povod za svoju odluku naveo aktuelne događaje u Ukrajini, ali je iz Generalštaba češke vojske izašao odmah zbog svega što je, kako ističe, vidio na Kosovu i Metohiji.

"Na Kosovu se dogodio genocid nad Srbima, koji je prouzrokovao Zapad... Bio sam svedok i kako narko-mafijaši postaju uvaženi predstavnici takozvane države Kosovo, a masovne ubice junaci", istakao je Obrtel."

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/525854/Ceski-veteran-vratio-NATO-ordenje-Dozvolili-smo-genocid-nad-srpskim-narodom

Pošalji "ZAHVALNICA" na Facebook Pošalji "ZAHVALNICA" na Google Pošalji "ZAHVALNICA" na My Yahoo! Pošalji "ZAHVALNICA" na Live Pošalji "ZAHVALNICA" na MySpace Pošalji "ZAHVALNICA" na Twitter Pošalji "ZAHVALNICA" na Digg Pošalji "ZAHVALNICA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. faraonn (avatar)
  ...sinoć odgledah jedan film Lovaca na ljude i izreče
  glumac,- uvijek postoji neko nesretno mjesto na Zemlji gdje neometano možemo organizovati...
  i ,-reče da je to u momentu Jugoslavija...
  ...moj Loni...
 2. 123loncar (avatar)
  ...sećam se te scene....
  ...kad pričamo o nesreći koja je zadesila sve države na balkanu , pa i našu , koja se preporađala u tom periodu nekoliko puta - čovek mora da računa sa tim belosvetskim zverima i njihovim lovcima na ljude....no teško mu pada da u svom jatu sagledava i trebi ga od zverstava , a naročito mu nemoguće biva da u vođama jata prepozna zverstvo , koje će ga uništiti i isporučiti lovcima na ljude...a mi smo to imali...bili smo labudovi , čije je jato veselo poletelo na jug , a neznajući sve više letelo na sever i nestalo u polarnoj ledenoj noći !
 3. faraonn (avatar)
  ...ne osudjujem ja nikakve firere ili dučee ili kaudilja...
  ...samo Narod...zar uvijek mora biti
  stoka i sad pljuju na druge
  a svoje i dalje svojataju...
  ...bakcil je uradio svoje,- moj Loni...
 4. 123loncar (avatar)
  ...narod vukova !
 5. 123loncar (avatar)
  HVALA !

  Noam Čomski: Nije bilo protesta 1999. kada je ubijeno 16 novinara u zgradi RTS-a


  "Čomski napominje da povodom vazdušnog udara na RTS nije bilo protesta niti izraza zgražavanja, nije bilo parola "Mi smo RTS" niti istrage o korenima napada u hrišćanskoj kulturi i istoriji.


  "Naprotiv, napad na novinare je pozdravljen. Istaknuti američki diplomata Ričard Holbruk, tadašnji izaslanik za Jugoslaviju, opisao je napad na RTS kao 'izuzetno značajan i pozitivan razvoj', sa čim su se i drugi složili", piše Čomski.


  Profesor Masačusetskog instituta za tehnologiju navodi da je zbog tog napada NATO kažnjena samo jedna osoba - Dragoljub Milanović, tadašnji direktor televizije, koji je osuđen na 10 godina zatvora zbog toga što nije evakuisao zgradu, a da je Haški tribunal zaključio da napad nije bio zločin, uprkos civilnim žrtvama."

  http://www.blic.rs/Vesti/Svet/528008/Noam-Comski-Nije-bilo-protesta-1999-kada-je-ubijeno-16-novinara-u-zgradi-RTSa