Medijski , politički pa i svaki drugi poltronizam - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

Medijski , politički pa i svaki drugi poltronizam

Oceni ovaj blog
Često nam stižu prekori nekih svetskih analitičara , kako smo meka za nepoštovanja ljudskih načela , časti i poštenja - rekao bih da smo prestonica korupcije , ponižavanja i diskrininacije . Sve u svemu crni da crnji ne možemo biti , konačno to svi znamo , jerbo život bas je naučio da se ne kur*coboljišemo , već savijemo kičmu , puzimo , gmižemo , ništavilo veličamo , te podmažemo svakako i obavezno , kad god je naša stvar u pitanju . Oću da kažem , da ona naša da je svak kovač svoje sreće , naterala nas u čeke , pa god je naša stvar upitanju ne pitamo šta košta u suvom zlatu , laskanju , poltronisanu i poniznom umiljavanju !
Mi neznamo za bolje , rekao bih ! A i od koga da naučimo drugačije da činimo ! ?
Evo ti primera radi , bastion slobodarskog novunarstva , čiji novinari nosioci su silnih priznanja kojima se ističu kao prosvetitelji istino ljubivi , šta piše :
"premijer Aleksandar Vučić" !
Nema teksta u njihovim današnjim vestima u kome se pominje ovaj uvaženi Gospodin , reformatorski spasilac ovog napaćenog i opljačkanog stanovništva , a da se ne imenuje kao "premije" !
A ustav kaže , lepo :

Član 112.
Nadležnost Predsednik Republike:

3. predlaže Narodnoj skupštini kandidata za predsednika Vlade, pošto sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista,

Član 125.
Predsednik Vlade i članovi Vlade

Vladu čine predsednik Vlade, jedan ili više potpredsednika i ministri.

Oće reći , naš ustav ustanovljava na svim nivoima vlasti predsednički sistem , a ne premijerski / kancelarski / šerijatski ili neki drugi !

Ovo podilaženje personi koja ima centralnu izvršnu vlast , svakako je besčasno i nečovečno , gmizuće , kao svako drugo ulagivanje ! No ovde je reč i o pogrešnom informisanju i svesno , jer je kontinuirana pojava , nepoštovanje ustava , kojim se on omalovažava , poništava i nepodištava !

Samo na ovom primeru , može se uočiti koliko je poltronizam ukorenjen u nas , da čak i sami članovi vlade , pa i njeni podpresednici G-dina Aleksandra imenuju za "premijera vlade " .

Šta očekivati onda od stanovništva !

"Premijeru kažem sve što mislim"

sreda 07.01.2015 | 16:40 | Izvor: B92 | Komentari:
(38) | Pošaljite komentar Beograd -- Uvek mogu da kažem sve što mislim svom premijeru i predsedniku stranke, nije to pitanje da li ste nečiji igrač, već da li imate stav, kaže Zorana Mihajlović.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?nav_category=11

Pošalji "Medijski , politički pa i svaki drugi poltronizam" na Facebook Pošalji "Medijski , politički pa i svaki drugi poltronizam" na Google Pošalji "Medijski , politički pa i svaki drugi poltronizam" na My Yahoo! Pošalji "Medijski , politički pa i svaki drugi poltronizam" na Live Pošalji "Medijski , politički pa i svaki drugi poltronizam" na MySpace Pošalji "Medijski , politički pa i svaki drugi poltronizam" na Twitter Pošalji "Medijski , politički pa i svaki drugi poltronizam" na Digg Pošalji "Medijski , politički pa i svaki drugi poltronizam" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Dragoljub69 (avatar)
    Ybš takvu vicepremijerku Lončaru-nadam se...
    A za precednika države se ne sekiraj-njega su ugrobarili oni iz
    protokola,kako sam čuo,još uvek nije došao sebi-nikako da se odtrpa...
  2. 123loncar (avatar)
    Podpresednica greši, kad predsednika vlade imenuje "premijerom", a time ne samo što mu se ulaguje i nepoštuje ustav, koji u nas ustanovljava predsednički sistem izvršne vladavine- već duhovno, prosvetiteljski negativno utiče na stanovništvo, te sa pozicije vlasti zagovara sveopšti poltronizam, bezkičmenjaštvo i licemerje koje je temelj mitomanske korupcije! Sve češće ovoj negativnoj prosvetiteljskoj kampanji , priključuju se i novinari svih medijskih kuća , tako da ulagivanje postaje sastavni deo naše svesti i model komuniciranja i ponašanja ! Čak šta više, to licemerje postaje zvanični kult, jer ljudi koji bi bar u informacionim sistemima trebali da ga eliminišu, oni ga tolerišu, a izgleda i svesno zagovaraju !