bulevarski geg - momaka sa asvalta - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

bulevarski geg - momaka sa asvalta

Oceni ovaj blog
"Kao član žirija u "Zvezdama granda", zasenila je apsolutno sve svojim zanosnim dekolteom. "

To , kako je ona zanosna , sa visokom doze ironije , svojevremeno je plasirao kao dobar vic , beogradski žabac Kerni - i počelo je kao štos , dilbera sa asvalta . U toj beogradskoj čaršiji , bilo je i biće zanosnih žena , kojima ova "lepotica" nije bila , nit će biti , ni za prineti jutarnju votku - sa jajima .
I onda , kao i sada , taj njen hod , bio je i ostao siguran hod po bosanskim kamenjarima --- uz silne muke , Lokice su svojevremeno odustale od nastojanja da je nauče , po sceni da hoda .
Kao i onda , tako i sad , priče o "lepoj" Fahreti Jahić su za dobru razonodu besposličara , koji cede cugu po kafićima !

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/524422/KOJA-EMISIJA-KOJI-TAKMICARI-Brenin-dekolte-izmamio-uzdahe

Pošalji "bulevarski geg - momaka sa asvalta" na Facebook Pošalji "bulevarski geg - momaka sa asvalta" na Google Pošalji "bulevarski geg - momaka sa asvalta" na My Yahoo! Pošalji "bulevarski geg - momaka sa asvalta" na Live Pošalji "bulevarski geg - momaka sa asvalta" na MySpace Pošalji "bulevarski geg - momaka sa asvalta" na Twitter Pošalji "bulevarski geg - momaka sa asvalta" na Digg Pošalji "bulevarski geg - momaka sa asvalta" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. SibirskiTigar (avatar)
  A ja mislio da pisu o onoj Marini Tucakovic i ona je zanosna
 2. Dušica D. (avatar)
  Citat Original postavio SibirskiTigar
  A ja mislio da pisu o onoj Marini Tucakovic i ona je zanosna
  a ceca, jeca, seka i tamo neka???
 3. Dušica D. (avatar)
  Kod nas su sve estradne kamenjarke postale VIP persone, tak'a nam sudbina, pa i preCednik nam taki, a o ministrima ni da divanim neću.
 4. 123loncar (avatar)
  ...sećam se , kad je žabac dobio emisiju na TVB i plasirao onu budaletinu , direktno iz zatvora , sa njegovim hitom : SKAKANJE I MAJMUNISANJE PO PRAZNIM PIJAČNIM TEZGAMA...to majmunisanje i skakanje po tezgama , postalo glavna fora, hit ponavljačkih damguba..posle udba sa njima osnovala stranke i sve ih prevela u te VIPovce....naravnio , sa njima išle i ove cica mace što se penjale po pičorcima kafanskim , na železničkim stanicama...sad čujem formirali vlast u celoj piš državi...mislim ono , klinci sloču dve gajbe pive u subotičkoj kasini , sednu u evropski krš , i za par čuke stignu u leskovački central park , gde smalte još jednu gajbu onog "muškarci znaju zašto " - a uopšte ne močaju !
 5. 123loncar (avatar)
  Komentar na članak u blicu :

  peda
  Utorak, 06. 01. 2015. 10:12h
  neregistrovan korisnik


  " Žena je sva izoperisana."
 6. 123loncar (avatar)
  ...no , nezavisno od mojeg nesakrivenog negativnog viđenja svega u vezi ove " male iz bosanskog - lonca" - moram priznati da su njeni promoteri i distributeri , zajedno sa njom lepo zaradili , jer su prozreli podsvest našeg stanovništva i ponudili mu ono začim duša vapi....naravno , ta duša je gutala , proždrljivo gutala i nemilice plaćala svoju propast....danas možemo reći , da je to bio većinski , narodni izbor....tu dušu , sa takozvanim šundom provalili su rokeri s'moravu , i negovali je do imbicilnosti...posle je bilo lako.....njeno džeisanje , završilo sa palmabiznis mudrovanje --- pa eto , Mocart ne svira po našim kafanama , inače taj bi genijalac dao i njemu bakšiš i štogod da zadene za uvce....
  ....nedopadljivost " male iz bosanskog - lobca " , pojedibcima - retkima , može biti opravdanje za svoj neuspeh , ako je bio vezan za dostojanstvo , čast , poštenje i izražen osećaj za sklad i harmoniju...ali kakve to veze ima sa životom ispod ciganske panađurske šatre , rekao bi Paja ciganin...i zaista , kad je država vašarište , kakve veze dostojanstvo , čast , poštenje , ljudskost i izražen osećaj za sklad i harmoniju imaju sa njom - sa pinkom , palmom , stiroporcima , dosmanilijama i svima njima koji se provode uz udri muju uz šargije :