BESPOSLENO ĐAVOLČE - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

BESPOSLENO ĐAVOLČE

Oceni ovaj blog
Velika Kaluđerica II

Polemika o natalitetu .....!?


http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/velika_kaludjerica_ii.881.html?news_id=294928#

Sve mi se nešto javlja , da se ovdi iritira , preko mindže male moje iz bosanske prestonice , obračun sa ćosićevsko ćopićevskim , intelektualno muljatorskim klanovima - za koje mnim , kreću u međusobni obračun istinoljubivosti , pod zastavama patriotske srpštine , u prestonom gradu svevišnje srpštine ! Bilo bi lepo , kad bi taj obračun izrodio izčiljenje ovoh klanova !
Pa kad bi sa sobom povukao i karođorđevićko apisovski geački akademizam , moglo bi da se kaže po onom narodnom mudroumniju : kad već ide tele , nek ide i uže - mislim na komunjarski bukvar i njegovu akademsku elitu , zajedno sa ovim opoziciono pozicionim mudracima !
No , sve ovo dejstvuje kao đavoljčetova besposlena rabota , kad majčinu mindžu posipa vrućim pepelom - mislim , kao i uvek nadrljaće sirotinja raja , kojoj u svojoj tupavosti , nije stalo čak ni do ljudske smrtti , a kamo li do ljudska života !

Pošalji "BESPOSLENO ĐAVOLČE" na Facebook Pošalji "BESPOSLENO ĐAVOLČE" na Google Pošalji "BESPOSLENO ĐAVOLČE" na My Yahoo! Pošalji "BESPOSLENO ĐAVOLČE" na Live Pošalji "BESPOSLENO ĐAVOLČE" na MySpace Pošalji "BESPOSLENO ĐAVOLČE" na Twitter Pošalji "BESPOSLENO ĐAVOLČE" na Digg Pošalji "BESPOSLENO ĐAVOLČE" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. zxy (avatar)
  Dal se pitaš ti kolega ko će penzije penzionerima da zaradjuje (džabe priča da su one zaradjene kad su potrošene) kad mladi em decu ne prave,em odlaze iz države,a i kad ostanu nema gde da rade,pa ko će doprinose da uplaćuje i odakle će penzija da se isplaćuje. Onomad je Angela Merkel Nemsce upozorila da penzija neće biti za život doovoljna a pre par dana se tamo jedna analiza pojavila da njima više desetina miliona gastarbajtera treba iz istih razloga,da uplaćuju doprinose za sve vitalnije i starije penzionere.Batali klanove misli na stare dane i penzije
 2. 123loncar (avatar)
  Svakako da mislim , na natalitet - svakako !
  No treba misliti i na ambijent u kome će taj natalitet da se realizuje - oću reći na državu ! Ne može biti država ona, u kojoj se stalno veličaju ništaci , razbojnici , muljatori i ubice stanovništva - a časni , pošteni , vredni i čovekoljubivi njihove vekovne žrtve . U takvoj državi deca se ne rađaju ! I to je suštinski problem ! A ja po prirodi stvari ne mogu s'puškom da nateram mlade žene , ovo što nam je preostalo , da rađaju žrtve razbojnicima , ne bili meni koji zajogaj ostavili! I ne samo s' puškom , ne mogu to ni rečima - zato sam protivu "patriotske" propagande iz sarajevskog pravoslavnog duhovnog vrta , pa i protivu ćopipićevsko ćosićevske srpštine , koji bi svi stanovništvu da nametbu kao nekakvu lazarevsko kosovsku obavezu rađanja , bar po tri četiri čeljadeta , koja će biti žrtve njihove orgijaške svete srpštine !

  A kad već pričamo ko će penzije da zaradi , onda sigurno neče nerođeni , već ovi živi , koje iz patriotskih razloga otpuštaju , razbacuju po ulicama , daju otkaze trudnicama - ubijaju život gladan i željan na noge . A o tome ništa - mukajac . To je patriotsko delo , melezana plaćenih patriota . To će uskoro da se prozove "vučizam" , jer je to kraj biološkom temelju države . Završni udarac - a onda ko te pita za penzije.
  A ne brigaj za te nemačke penzije - i kroz jedan vek biće one san letnje noći za sve poštene i časne radnike koji ovde ima da nadniče pola veka za koru hleba !
 3. Роло Томази (avatar)
  Има ли, брате, неког у овој земљи, а да ти на њега немаш примедбу?
  Само једног, па настави...
 4. zxy (avatar)
  Citat Original postavio Роло Томази
  Има ли, брате, неког у овој земљи, а да ти на њега немаш примедбу?
  Само једног, па настави...
  Haha ,znam ja ,on će da navede Lončara,tj sebe sama
 5. 123loncar (avatar)
  RoloTomazi....nije što je savršen , ama jok - nego što pravi razliku !
 6. Роло Томази (avatar)
  Citat Original postavio 123loncar
  RoloTomazi....nije što je savršen , ama jok - nego što pravi razliku !
  Лукаво, браво!