BESMISAO - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

BESMISAO

Oceni ovaj blog
To što personalne postavke u državnoj vlasti kažnjavaju učitelje i lekare , te tako podlo i pokvareno ruiniraju biološko tkivo sopstvenog stanovništva , to je gore od najgrđeg fanariotizma koji je ovde vekovima harao i hara dan dani ! Eto , upućeni tvrde da važimo za najnepismeniju državu u evropi , sa oko 1,2 miliona nepismenih . Ono jeste da sa nepismenima , neobrazovanima - duhovno ubijenima možeš lako da vladaš , ali čemu služi zdravstveno urušavanje biološke mase stanovništva !? Da nije to ono o čemu se ovde ne priča , karađorđevićko komunjarsko punjenje nebesne nam majčice srbijice , jerbo mi kakvi smo izdajnici , vazda bi hteli da živimo lagodno , lepo kao ovaj zapadni okot - kao švajcarci !
E ako je tako , onda nećete vala srblji , konta naša patriotska vlada - da postanete zemaljski izdajnički okot , koji u nebesa ne pogleduje ! Udarićemo vam na pamet i zdravlje , a kad njih podgovorimo protivu vas , pola posla smo završili - ostalo ćete sami . A mi država , živećemo od profitabilnosti pogrebnih komunalnih preduzeća . BIće oha ha , za nas i duhovnu nam majčicu crkvu !
Tako bar stvar dejstvuje , u očima podaničkim . A nije da nije ! Učitelji svih fela , bune se danima ! Ohrabrena grajom nepismenog opljačkanog sveta , koji gladan zavidi učiteljima na koskama koje im baca vlast , ministarska melezanka , u ime naroda ukoreva učitelje na nelojalnosti patriotskoj vlasti , te obesnosti u kriznim vremenima.
A da su koske bačene , da se gložemo ko kučići kazuje i ovo :

zanimanje Prosečna zarada*
Kurir (Direkcija za civilno vazduhoplovsto) oko 60.000
Vozač (Agencija za jonizujuća zračenja) 30.758,62
Nameštenik (Agencija za borbu protiv korupcije) 39.000
Član državne komisije 35.000 (po zasedanju!)
Član upravnog odbora u Agenciji za osiguranje depozita 50.475
Vozač u GSP 39.000
Referent u Agenciji za restituciju (srednja stručna sprema) 46.200
*Zarade su izražene u dinarima

http://www.24sata.rs/besmisao-7-ljudi-koji-zaraduju-vise-od-prosvetara-a-nikako-ne-bi-trebalo/576

Pošalji "BESMISAO" na Facebook Pošalji "BESMISAO" na Google Pošalji "BESMISAO" na My Yahoo! Pošalji "BESMISAO" na Live Pošalji "BESMISAO" na MySpace Pošalji "BESMISAO" na Twitter Pošalji "BESMISAO" na Digg Pošalji "BESMISAO" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. zxy (avatar)
  Pa oprobana praksa ,kad malo platiš te javne službe usmeravaš ih da deru gradjane a valst će malo da zažmuri samo nek budžet ne trpi,ostalo može sve ko ga ebe.Korupcija i mito to molim vas ne
  Ima smisla zar ne Naravno lični primer im daš.msm vlast da
  Ažurirano 27.12.2014. u 14:48, autor: zxy
 2. 123loncar (avatar)
  Da , ustaljena praksa , gladne zavadi , obezvredi , rastoči duhovno - sami će da se pojedu !
  Zaista , dno dna , kako ovi mladi definišu ovo naše stanje duše ! I intersantno , svak bi nekome nešto oteo u ime pravedne neke jednakosti . Ima onih koji bi bogalju prosijaku iz šake oteli , jer eto oni rade kod patriotskih buržuja i velikih kineza pa manje prime , a on eto ništa ne radi a više isprosi !
 3. zxy (avatar)
  Šta se buniš sve je tu u skladu
  kakav je narod takvu ima vladu
  i takvu perspektivu žitelji imadu
  E sad ako duže vreme stranci tu vladaju
  može da se vadu al čemu da se nadaju...ni sami ne znadu
 4. 123loncar (avatar)
  ...pa ispade tako i u stihu i u prozi , džaba se viče : Bože pomozi !