Psihologija studiranja - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

minijatura

Psihologija studiranja

Oceni ovaj blog
Vencali smo se sa puno problema, moji nisu dozvoljavali da se udam a da ne zavrsim fakultet, njegovi su bili takodje protiv ali manje nego moji. Kad je doslo vreme za svadbu obe strane su bile za to da se napravi velika pompa, osim mene i njega, ali s obzirom na to da je to bio uslov da nas finansiraju jos neko vreme mi smo pristali. Svima se svadba dopala osim nama jer je bila tipicna Velika,Mrsna,Pravoslavna svadba. Da bi se odmorili od silnog ljubljenja sa dlakavim tetkama i babama mi smo posle svadbe izasli u grad i super se proveli dok su drugi sedeli kuci i jeli ostatke pecenja i torte. Moram priznati da smo bili prilicno naivini sto smo mislili da ce uslediti ispunjenje obecanja. Pa naravno da nam nisu pomogli vec smo sve morali sami jer su se oni kao istrosili za svadbu.
Ali kad bolje razmislim nama je od tad sve krenulo nabolje jer smo sredili stan sa minimalnim sredstvima, sami smo krecili, sami postavili instalacije, skupljali namestaj na rasprodajama i slicno. Kada je stan bio gotov bili smo presrecni jer je pun ljubavi, srece i zadovoljstva. Nikoga ne pustamo u svoje gnezdasce, ne dozvoljavamo mesanje roditelja vec sami snosimo odgovornost i preuzimamo nagrade za trud.
Sto se faxa tice upisali smo cetvrtu godinu i ide nam super, ucimo, spremamo ispite i nadam se da cemo uskoro diplomirati. Nisam mozda spomenula da smo do sad dali iste ispite, i da nas pojedini profesori smatraju za lude jer se ne odvajamo, jer smo zajedno 24h i imamo iste ocene. Neki nam ljudi mozda i zavide ali nam nije stalo do toga. Imamo svoj sistem rada i svoju filozofiju zivota. Kad je tesko kazemo da ce i to proci, kad nam je lako kazemo i to ce proci tako da stojimo cvrsto na zemlji, znamo cime raspolazemo i uzivamo koliko je to moguce. Na poslednjem teskom ispitu smo oboje dobili 9 i veoma smo zadovoljni.
Nijednog trenutka se nismo pokajali iako smo prosli svasta za ove dve godine.
Kad imamo problem pricamo o njemu, nijednom se nismo posvadjali, naljutili jer je besmisleno da trosimo vreme na takve gluposti ako nam se i ovako cini da cemo brzo ostariti jer nam dani u dvoje prolaze kao tren. Ljubav je to, ko shvati shvatice. Ko ne shvati neka se potrudi jer sve je u nama i treba samo to podeliti sa nekim.

Pošalji "Psihologija studiranja" na Facebook Pošalji "Psihologija studiranja" na Google Pošalji "Psihologija studiranja" na My Yahoo! Pošalji "Psihologija studiranja" na Live Pošalji "Psihologija studiranja" na MySpace Pošalji "Psihologija studiranja" na Twitter Pošalji "Psihologija studiranja" na Digg Pošalji "Psihologija studiranja" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Almsivi (avatar)
    Skromni ste, ali da vam mi drugi pozavidimo koji nemamo ljubav, a ni para koliko treba.
  2. луталица (avatar)
    Поготово пара...
  3. morganjcic (avatar)
    Slazem se sa prethodnim...