Banane i tako to.. - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

parker 71

Banane i tako to..

Oceni ovaj blog
Kada bi mi bili pametni kao sto (izgleda) nismo..

Eto, sutra je utakmica Partizan - Besiktas.. Bice tu i gomila turskih navijaca koji vec najavljuju kako ce izneti velikoalbansku zastavu, sve u cilju provokacije i malo utucavanja u mozak. Velike su sanse da se upecamo i napravimo neki cirkus povodom toga. Mozda spontano a mozda i ne, ima bar na utakmicama tih nazovi patriota a u stvari huskaca i profesionalnih stvaraca nereda, ima ih i previse. Ja eto smem u sta god da se opkladim, i ovi sto pale dzamije i pekare nisu nista drugo nego naruceni i placeni huligani a sve u cilju da jos jednom i po milioniti put ispadnemo dno civilizacije sto sigurno nismo.

I sad, da skratim filozofiranje i kazem sta bih ja u ovom slucaju uradio. Ja bih voleo da svaki pravi navijac ponese po bananu ili dve na utakmicu. Pa kad oni izvade zastave (naravno - velikoalbanske ili bilo koje druge provokatorske, a njihova regularna drzavna zastava ne spada u provokaciju), mi da izvadimo banane. Kad oni krenu da se majmunisu i prozivaju, provociraju ili sta god, da ih lepo zatrpamo bananama kao majmune, sto u stvari i jesu.. I da ceo svet vidi ko su oni a ko smo mi, i sve fino i dzentlmenski.

Pa i kad njihov premijer dodje i ako krene (a verovatno hoce) neki cirkus, da i njega docekamo isto tako.. I sad i uvek, i da nas ne pamte vecito kao zadnje dileje koje se uvek upecaju na bas svaku provokaciju..

Kada bi mi bili pametni kao sto (izgleda) nismo..

Monkey_And_Banana_1.jpg

Pošalji "Banane i tako to.." na Facebook Pošalji "Banane i tako to.." na Google Pošalji "Banane i tako to.." na My Yahoo! Pošalji "Banane i tako to.." na Live Pošalji "Banane i tako to.." na MySpace Pošalji "Banane i tako to.." na Twitter Pošalji "Banane i tako to.." na Digg Pošalji "Banane i tako to.." na del.icio.us

Ažurirano 22.10.2014. u 16:50, autor: parker 71

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. 123loncar (avatar)
  ...sve mi se nešto javlja da si ti honorarni plaćenik ilegalne DB , kao i oni koje si u uvodnom delu pobrojao....zaista , svi ti divljački događaji programirani su i bedno plaćeni - pa i ovo sa bananama , može biti to !

  ...no ako hoćeš nešto u stilu džentlmena da izvedeš , kad su upitanju masovne provokacije , jednostavno , zajedno sa navijačkim hordama ignoriši provokaciju....

  ...zamisli nezamislivo , da niko na stadionu nije reagovao kad se pojavila zastava i recimo mirno spustila na teren - bez ometanja , da igrači nisu reagovali , da novinari nisu ni zabeležili događaj , da političari nisu patriotski evropejski komentarisali i kurcoboljisali se ....jedno rečju mukajac...evropa bi nas pohvalila ,a mi opet mukajac - ništa se nije dogodilo !.....
  ....treba mudrosti , poštenja , časti i ljubavi prema domovini , da se tako nešto dogodi....ovako ; arkanizam , uleminizam , majmunizam i svakakva patriotska razbojništva - to smo mi !

  ...džaba krečim , a Stanislave !
 2. parker 71 (avatar)
  haha, eto ispadoh strani plaćenik a i domaći izdajnik..
  ma nisam, a i ovo nije nikakav pakleni plan tajnih službi
  to je samo ono kako bi se ja borio sa ovim problemima
 3. 123loncar (avatar)
  Citat Original postavio parker 71
  haha, eto ispadoh strani plaćenik a i domaći izdajnik..
  ma nisam, a i ovo nije nikakav pakleni plan tajnih službi
  to je samo ono kako bi se ja borio sa ovim problemima
  ....svi izdajnici su patriote...i karađorđe kad je pobegao u inostranstvo , kao glavnokomandujući , vajni vožd , usred turske ofanzive , te sa sobom poneo celu blagajnu ( da mu se nađe ) - sve je to uradio iz patriotskih pobuda , uopšte nije izvršio vele izdaju ...vele izdaju naših interesa izvršili su oni koji su izginuli braneći slobodne teritorije ; a naročito vele izdaju su izvršili oni koji su u drugom ustanku oslobodili sve nahije od turske vlasti...oni su veliki izdajnici !
  ...i karađorđe je rešavao naše šitanje na svoj način , boreći se sa problemima , pa izginu silan srpski svet ; tako mu činili i potomci - zavade rulju pa nek ona gine izdajnički , a oni patriotski državnu kasu ba bež u inostranstvo !
  ...bolje nemoj ništa da rešavaš , miruj !