BEOGRAĐANI - ovo je vaša prilika , da poklonite nešto dobro nama prvincijalcima - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

BEOGRAĐANI - ovo je vaša prilika , da poklonite nešto dobro nama prvincijalcima

Oceni ovaj blog
Sloboda govora i javno iznošenje mišljenja , civilizacijska je stvar !
Mediji koji je guše zbog profitabilnosti , političkog pritiska ili iz bilo kog drugog razloga , zasigurno su podlegli manipulativno strategiji - koja širi laku , palanačko populističku zabavu i destruktivno obrazovanje stanovništva !
Zbog ovog zadnjeg , vredi se boriti za svako razumno i razložno mišljenje , makar se sa njim i ne slagao - jer kako ću i gde izneti svoje neslaganje ako se uskrate , makar i perfidno , slobode mišljenja sa slobodama govora !

PROTEST : u 21 sat ispred TV B92 na Novom Beogradu

Zato podržavam ovu akciju , ovaj protest i sve učesnike u njemu !

http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata_u_sat/sutra_protest_zbog_ukidanja_utiska_nedelje.83.html?news_id=84258

Pošalji "BEOGRAĐANI - ovo je vaša prilika , da poklonite nešto dobro nama prvincijalcima" na Facebook Pošalji "BEOGRAĐANI - ovo je vaša prilika , da poklonite nešto dobro nama prvincijalcima" na Google Pošalji "BEOGRAĐANI - ovo je vaša prilika , da poklonite nešto dobro nama prvincijalcima" na My Yahoo! Pošalji "BEOGRAĐANI - ovo je vaša prilika , da poklonite nešto dobro nama prvincijalcima" na Live Pošalji "BEOGRAĐANI - ovo je vaša prilika , da poklonite nešto dobro nama prvincijalcima" na MySpace Pošalji "BEOGRAĐANI - ovo je vaša prilika , da poklonite nešto dobro nama prvincijalcima" na Twitter Pošalji "BEOGRAĐANI - ovo je vaša prilika , da poklonite nešto dobro nama prvincijalcima" na Digg Pošalji "BEOGRAĐANI - ovo je vaša prilika , da poklonite nešto dobro nama prvincijalcima" na del.icio.us

Ažurirano 11.10.2014. u 15:01, autor: 123loncar

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. zxy (avatar)
  Ako je Oljino mucanje svo naše javno mnjenje onda ok
 2. 123loncar (avatar)
  ...ona za mene važna je kao svak drugi koji je obespravljen , izigran i proglašen viškom....to je jedan problem....ovde je centar problema zabrana javnog govora , iznošenja svog mišljenja , ukazivanje na politički i svaki drugi kriminal....ubijanjem slobode govora , ulazimo u sistem jednoumne istine , koja je poslednja stepenica za genocid nad sopstvenim narodom....i to je stvar kojoj treba tu , na ovom slučaju da se zaustavimo....

  Bota je dozvolio da saznamo , da srpski atari imaju u prošlom veku preko osamdesetak masovnih grobnica u kojima je zakopan pod velom arhivske tajne , zvane STROGO POV - DRŽAVNA TAJNA , preko sto hiljada srpskih stanovnika ( deca , žene , muškarci - čitave porodice ) u eri pročišćenja nacije u klasnoj borbi....prošlog meseca jedan ambasador / naš / , reče , da iz tog perioda beogradski atari kriju preko 56 masovnih grobnica....što je mnogo mnogo je.....danas smo u takvoj situaciji , da svi oni koji hoće da saznaju bilo šta o tim genocidnim zločinima , bivaju proterivani u pakleno dno stiroporsko reciklažnog patriotizma....

  ....zbog svega toga , mislim da beogradski živalj treba ovu bitku da iznese , prevashodno zbog svoje budućnosti , pa onda i zbog budućnosti države !
 3. Lord Gledston (avatar)
  Ne treba trositi prazne reci,koje nemaju nikakvog efekta. Mi treba da shvatimo vec jednom konacno.Mi smo zarobljenici
  "PINK" "kulture". "Kulture" koja je definitivno razorila,sve ljudske i kulturne vrednosti,koje je ova zemlja Srbija,
  nekada imala. Pink "kultura" je kao kvarni zub,unistila razvoj kulture,kod najmladje generacije.Sve prave vrednosti,
  sve ono sto je u kulturi,stvarano vekovima,za proteklih dvadeset godina unistila je TV Pink. Nazalost,kada je Demokratija pobedila,na izborima 2OOO godine,sta se desilo ??? Svi smo ocekivali,da ce TV Pink,sejac neukusa
  i prostakluka,biti zabranjen !!! Ali gle cuda.No va Vlast Dr.Djindjica i comp.priklonila se toj prljavoj televiziji,i uzela je
  pod svoje okrilje.Kako tada,tako i do sada,TV.Pink je miljenik svih rezima.Ta TV stanica,pravi od nase dece,ljude
  koje ce biti u kasnijim godinama "Tabula raza",tj.praznoglavci.Pa.......mozda ,to nekome i terba.....
 4. 123loncar (avatar)
  ...ma bilo bi dobro kad bi deca bila prazne table - t.j. nevino čisti ....moglo bi se tu štošta pametnog , časnog , poštenog i ljudskog upisati....pre da će deca , kao i mi , biti preplavljeni neznanjima , glupostima , primitivizmom , bezčašćem i ništavilom - te da bilo kakvo krečenje biće uzaludno !....čak i bombardovanje biće uzaludno !
 5. 123loncar (avatar)
  "Olja Bećković je trudom i darom napravila emisiju koja bi zadovoljila standarde najboljih evropskih televizija. Karijere Aleksandra Vučića do juče, prekjuče svela sa na podstrekivanje na mržnju, rat, na prekrajanje granica, mržnju prema drugim narodima, štićenje ratnih zločinaca Mladića i Karadžića i inih. I kakve on ima kvalifikacije za funkciju premijera? On pred Angelom Merkel, Putinom i bilo kim pezi, a u Srbiji reži, međutim, ja to shvatam kao kevtanje dopomoćnika prvog i drugog vojvode. Ali, taj dečko me više stvarno ne zanima, možda njegovi lirski pasaži o sopstvenoj porodici. I, obraćanje samom sebi u trećem licu - to je prvi i najbolji znak diktature."

  - See more at: http://www.danas.rs/danasrs/dijalog/ko_treba_da_reaguje_zbog_olje_beckovic.46.html?news_id=290587#sthash.LVvkKuQU.dpuf

  Olji nema spasa ; to je očigledna stvar ! Ne samo zato što je prekršila svoju datu reč , već i zato što je u svoje emisije ničim izazvana, pompezno uvela slobovizovane i šešeljizovane reciklirane političare , evropejce - pa mu tu nekako dođe ono , đavolu kad daš i drugi obraz , da te ošamari , posle mu ne preostaje ništa drugo , nego da te uništi ! Hoću da kažem , postupi ona , verovatno po uzoru na nas , koji dadosmo ponovo svoj obraz ( čast , poštenje i ljudskost ) , recikliranoj crno-crvenoj koaliciji , da nas šamara , i ustoliči na prvo mesto evropskog siromaštva i bedovanja - tako da stisnutih zuba , kad se od nas otima i poslednji zalogaj , legalnom silom patriotske vlasti , ćutimo i šaljemo pisma podrške ! Velika se sila namerila na nju , da sirotinji pokaže da se ne šali !
  Pa tako , ovi ovde prozvani , nema razloga da reaguju , već nek use , nase i zase stvari sagledavaju ; kao što su dosad vazda činili i sa vladarske trpeze mrvice skupljali i opanke vladarima lizali !
  No čudo je neviđeno , da ovi evropski prvaci - sirotani , mi goli i bosi - izborna većina , ne reagujemo ! Jer ako sada ne ustanemo i ne damo svoj doprinos i ne podignemo glas u borbi za slobodu govora , već sutra biće nam zabranjeno javno plakanje kad umiremo od gladi , boleština i bedovanja !
  Hoću da kažem , ne može Olja biti razloga da ustanu gladni , bedni , opljačkani , poniženi i državnim legalnim terorom kontinuirano uništavani ; ali slučaj Olja , treba biti povod , da se odbrani sloboda javnog govora i mišljenja - kao temelj svake druge borbe za ljudska prava i dostojanstven život u slobodi !
  Ažurirano 13.10.2014. u 15:35, autor: 123loncar