ODRASTANJE ili STARENJE - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

ODRASTANJE ili STARENJE

Oceni ovaj blog
Šta god mislili o ovom problemu , on je evidentant u nama - sveprisutan je !
Tu njegovu sveprisutnost , u ovom animiranom filmu , možemo da partimo spočetka kao radost , zatim sa setomkoja prelazi u tugu i bol !
Šta više reći , neznam - ali zaista je sve to pomalo bolno ; ta surovost odrastanja koje se izmeće u starenje i nestajanje !

Pošalji "ODRASTANJE ili STARENJE" na Facebook Pošalji "ODRASTANJE ili STARENJE" na Google Pošalji "ODRASTANJE ili STARENJE" na My Yahoo! Pošalji "ODRASTANJE ili STARENJE" na Live Pošalji "ODRASTANJE ili STARENJE" na MySpace Pošalji "ODRASTANJE ili STARENJE" na Twitter Pošalji "ODRASTANJE ili STARENJE" na Digg Pošalji "ODRASTANJE ili STARENJE" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. zxy (avatar)
  Nestajanje hm ...ha ,pitanje je ,jedan od osnovnih zakona prirode je zakon o održanju materije i energije
  A da nije na kraju tako strašno sve dokaz je što bi se malo ko sa kraja na početak vratio i ponovo kroz sve prolazio.
  Što se mene tiče osećam se ko izgnani Ovidije ,metamorfoze me zaokupiše,i nadam se da ću imati više sreće pri izvlačenju kod naredne reinkarnacije.
  ps
  Dobri su ti ovi klipovi i onaj prošli i ovaj sadašnji
 2. 123loncar (avatar)
  ....ma net je čudo....ima klipova koji obrađuju i taj problem onostranosti - reinkarnaciju , vaskrsenje i tako te fore koje ovostrani svet smišlja....no neću da ih guram ,jer njihov surov realizam ubija roblju argatorskom , svaku nadu...razobličavanje vere i nade kao duhovnog narkotika , "droge" , stvarno je nehumano u ovom balkanskom kapitalizmu !
 3. hakim bej (avatar)