NAS NEMA KO DA SPASE - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

NAS NEMA KO DA SPASE

Oceni ovaj blog
Neću opet o grafitima , mada stvar može da se poveže sa hrišćanstvom ! Naime listam novine i nabasam na naslov , zamislite :
Izmučeni konj oduzet od vlasnika !

Evo i sad neznam šta da kažem ! Došlo mi da zaplačem , ma jok od radosti , od bolne tuge !
Ne razumete , jeli ?
Ah , ljudi moji - pa i životinje ima ko da spase iscrpljenosti , bedovanja , eksploatacionog izrabljivanja i maltretiranja svake vrste !
A nas odbačene , ponižene , opljačkane i zatočene u reformatarsku vladajuću silu - nas nema ko da spase !
Ej crn nam ponedeljak !
Ne osvanuo dabogda !

http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata_u_sat/novi_sad_izmuceni_konj_oduzet_od_vlasnika_.83.html?news_id=82874

Pošalji "NAS NEMA KO DA SPASE" na Facebook Pošalji "NAS NEMA KO DA SPASE" na Google Pošalji "NAS NEMA KO DA SPASE" na My Yahoo! Pošalji "NAS NEMA KO DA SPASE" na Live Pošalji "NAS NEMA KO DA SPASE" na MySpace Pošalji "NAS NEMA KO DA SPASE" na Twitter Pošalji "NAS NEMA KO DA SPASE" na Digg Pošalji "NAS NEMA KO DA SPASE" na del.icio.us

Ažurirano 07.09.2014. u 17:12, autor: 123loncar

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. SibirskiTigar (avatar)
  Onom ko cini zlo nikad se nije vratilo dobrom,
  tako da nece ni ovima sto se oglasavaju ponedeljkom.
 2. 123loncar (avatar)
  Dragi prijatelju , sve što više starim sve više uviđam da nekažnjeni zločin caruje svetom , a kod nas je do nekako urođena stvar !
  U ostalom , sutra je ponedeljak ! Idemo dalje !
 3. Роло Томази (avatar)
  Не претерујмо...
  То је један коњ, спасен од мучења.
  Колико их страда пре спасавања?
  Тако се пере савест ових "прозападних" од кињења људи- покажу како се неко стара о мучењу овог коња, керуше Миле, и осталих медијски атрактивних тема.
  Диверзија, да људи не гледају тамо где би требало, већ у екран ТВ-а, и гутају своје следовање жаба...
 4. 123loncar (avatar)
  ...ma kojoj časnoj sili ili pak silnom sapasitelju , učiniće se naše spasenje važnim - mislim na nas balkanske konjine - argatorske ( ima na balkanu izuzetaka , kojima ne treba spasenje - zato od njih ja vapim za mojim i mojih sapatnika , spasiocima ) , a za ostale neznam , kako su se snašli , dal ko keruša botina ili ko kancelarov đtićenik u mećavi....
 5. miwka (avatar)
  Na kraju su konja pojeli

  Možda je ova krvavica
  koju smo upravo pojeli
  bila napuklo srce konja
  koga su svi voleli

  Možda su ove viršle
  i ovaj komad suvog vrata
  bili samo deo mišića
  nekog arapskog ata

  Аta кoji je do kraја
  bio najbolji u ergeli
  i u koga su se mnogi kleli
  al su ga ipak pojeli

  Ata koji je u mladosti
  u stara dobra vremena
  obletao zemljinu kuglu
  za kocku šećera i balu sena

  Ali sad svi ćute
  niko priznati ne želi
  da su obožavanog konja
  pojeli oni koji su ga voleli
  Ažurirano 07.09.2014. u 20:23, autor: miwka
 6. SibirskiTigar (avatar)
  I mogu ti reci: kad si konj
  uopste ti nije vazno da budes bas prvi.
  To je uvek vazno samo onom
  sto te jase.

  Mika Antic
 7. 123loncar (avatar)


 8. 123loncar (avatar)
  Mislim da naše novinarstvo u ovoj medecinskoj aferi , zloupotrebljava preminulu deco i ne voditi računa o roditeljima i njihovom bolu ! Verovatno nastoji da projektuje apatiju i njenu bespomoćnost kod čitalačke publike , a nemate nameru da se bavite pravdom , etikom , istinom i iznese suštinu problema !
  Ovaj slučaj i tekstovi o njemu , čist su senzacionalizam , koji ima svrhu medijske manipulacije , jer ne doprinosi rasvetljavanju sličaja , raskrinkavanju mafije i dovođenja magijaša pred pravdom ,koja će ih pohapsiti i osloboditi zajednicu od kriminalaca , a ne da if proglasi nevinimi časnim žrtvamakojima semora povrh svega isplatiti i obeštećenje i džepova stanovništva.
  A da je tako , kazuju i sami sdržaji novinarskih tekstova , koji ne navode imena lekara koji su činili ovo kriminalno delo ; pa nema imena odgovornih rukovodilaca , koji su prećutno , ili saglasno saučestvovali u ovom marifetluku ; pa nema imena revizora poslovanja koji nisu razotkrili ovaj slučaj ,koji je višegodišnji marifetluk--- i jošte nema imena odgovornih iz tužilaštva i sudova , koji su mnoge ovakve i slične stvari prepustili zaboravu , o kojima je pisalo ovo i ovakvo istraživačko novinarstvo ! Nažalost ,ovo je bulevarska šarada i novinarsko istraživačko cigančenje - pa stoga biće kao i uvek , tresla se gora a stradalo nevino stanovništvo .

  MOGLI SU BITI ŽIVI DA LOPOVI U BELIM MANTILIMA NISU KRALI NOVAC

  Lekari se bogatili, a deca umirala!

  http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/lekari-se-bogatili-a-deca-umirala/67683
 9. 123loncar (avatar)
  PREKO NAŠE GRBAČE

  Država profitira na džeparošima!

  http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/drzava-profitira-na-dzeparosima-milione/67782

  Kod nas , gotovo više od jednog veka , razvija se pravni sistem , kojim se legalizuje "profitiranje" na nesreći stanovništva ! Država sa svojim institucijama , crkve svih konfesija , banke , poslodavci , čak i sindikati razvijaju legalno ekstra profiterstvo , kojim siromaštvo i bedu uteruju u stanovništvo ! Nedao bog nikom zlu sreću u kojoj će imati posla sa ovima !
 10. dobra predskazanja (avatar)
  naravno da nema...onda prosto i pozelis da sve sve konacno otvoreno srusi.
 11. dobra predskazanja (avatar)
  koja je verovatnoca da se nesto promeni, ako bi se lepo ukinule penzije i plate iz budzeta...ali nece se to desiti. blah....
 12. 123loncar (avatar)
  ...kako neće se ništa promeniti ako se ukinu penzije i plate !?...pa biće više love za legalno mažnjavanje , a plus - stanovništvo će umirati od gladi , mislim neće morati vlast da im pomaže patriotskim streljanjima, kao što je to činila poslednji vek ipo...zdruge strane , rulja će se nauživati , gledajući uživo kako najslabiji skapavaju - naravno , sve dog zlo ne dođe po njih....bile pi to velike "radikalno četničko partizanske" promene , bez ispaljenog metka ....daće bog - kako to kaže kancelar sa narodnjacima i vladajučimsatrapima , u čemu ne zaostaje opozicija !