Beba Popović i njegovo svedočenje - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

Beba Popović i njegovo svedočenje

Oceni ovaj blog
Mnogi se sećaju ebinog svedočenja u insajderu , iz kojih se zaključivalo kako su se družile porodice Ulemek , Đinđić , Karić , Popović i mnogi drugi - na privatnim balovima , večerinkama i sličnim prigodama , na kojima se diskotovalo o svemu pa i o tome ko kolje sredom , petkom - a ko posti ! Najvno je poverovati Vasićevoj studiji da su nepismeni prodali Zoranu , takozvanu beogradsku ciglu , sa asvalta . Još je gluplje poverovati da Bota nije nasledio Zoranovu strategiju - podvučimo crtu ! To podvlačenje crte , svima je delovalo nekako suprodstavljeno onome što je vikao Koštunica . Legalizujmo prvo sve !
Danas možemo stvar jasnije da sagledamo , ispod čega je podvučena crta i šta je to podvučeno legalizovano!
A podvučena je crta ispod političkog kriminala i ratno profiterske plačke - zla , te je to stanje legalizovano , ozakonjeno ! Sad ratno prefuterskim , retkim utamničenim , plaćamo debele odštete !

Danas smo tu gde jesmo ! Čitamo moralne pridike onih koji su nas duhovno ubili !

Ipak žalosno je i uvredljivo , kad politički kriminalci smatraju da stanovništvo pamti samo toliko , koliko može sutra da ustane !
Imenovani KOsmajac , osumnjičeni , registrovan je kao narko bos deceniju u nazad - te za to vreme zajedno sa uhapšenim bosom Šarićem , tesno sarađuje i sa vlastima kadrovski šuruje , kao i danas : čak su njihovi ljudi šefovi ministarskih kabineta , savetnici i ko zna šta ne u vlasti! Sve se to znalo onda kao i sad - i oni nisu pohapšeni i procesuirani; kao što ni sad neće biti !
DS je oslobađala zločina, javno, višestruke ubice - dodeljivala im veličanstvene medijske kampanje; i ne stidi se toga !

Reciklirala je i oprostila političko ratno profiterski klanovski kriminal i zločinr , i dala mnogima od njih vlast u državnim institucijama !
Sad svojoj deci spočitava kopiranje !
E , to vređa ljudsku čast , poštenje i dostojanstvo! To što su lideri DS sa bivšim predsednikom države uradili i rade, toga nema međ časnima!
A oni su otvorili vrata vlasti i ugurali reciklirani ratno profiterski kriminal kroz ta vrata i omogućili arčibaldijalizam : vlast imaju grđi od najgrđih !
Zato ne treba da se rugaju našoj lakovernosti , koju smo pokazali birajući njih kao spasioce , koji su nas spretnim manipulacijama vratili u slobizam i šešeljizam - perfitnijeg oblika, nego devedesetim !

DS: Vučić i SNS pokazuju diletantizam i neznanje

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/482700/DS-Vucic-i-SNS-pokazuju-diletantizam-i-neznanje

Pošalji "Beba Popović i njegovo svedočenje" na Facebook Pošalji "Beba Popović i njegovo svedočenje" na Google Pošalji "Beba Popović i njegovo svedočenje" na My Yahoo! Pošalji "Beba Popović i njegovo svedočenje" na Live Pošalji "Beba Popović i njegovo svedočenje" na MySpace Pošalji "Beba Popović i njegovo svedočenje" na Twitter Pošalji "Beba Popović i njegovo svedočenje" na Digg Pošalji "Beba Popović i njegovo svedočenje" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari