EUGENIKA i APEL Andrea Bocelija - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

EUGENIKA i APEL Andrea Bocelija

Oceni ovaj blog
Net je ćudo - ćudo , koje svakom daje prostora da iznese svoje stavove , viđenja i razmišljanja sa ciljem da se uredi društvo i unapredi ljudska zajednica . Naravno , svi smo nekako zabrinuti za ovaj svet , na svoj način ; ali nismo svi čovekoljubivi do koske , onako , bez selekcije po bilo kom osnovu ! Tu nastaju problemi , u toj selekciji , naročito u biološkoj u ime zdrave , radno sposobne nacije . Imam kadan osećaj , da se sve češće , pa i sve intenzivnije oglašavaju eugeničari sa svojim stavovima koji se pravdaju nekakvim patriotizmom . Patriotsko pročišćenje nacije , legalno , sproveli su nemci '36 nad svojim stanovništvom - pa je ta čista nacija prouzrokovala pogibelj blizu sedamdesetak miloiona ljudi !
Da se prepozna ova doktrina , zvana eugenika , dobro je malo stvar izguglati ili wikipedisati ; pa skontati šta zapravo selektivno biološko trijerisanje stanovništva znači.

U cilju odbrane nejači od eugenetskog medicinskog patriotizma , prilažem ovaj klip , koji može časne ljude da navede na razmišljanje i u svakom trenutku odupru se i najmanjoj ideji koja atakuje na bebe , decu , odrasle , stare - a bolesne !

Pošalji "EUGENIKA i APEL Andrea Bocelija" na Facebook Pošalji "EUGENIKA i APEL Andrea Bocelija" na Google Pošalji "EUGENIKA i APEL Andrea Bocelija" na My Yahoo! Pošalji "EUGENIKA i APEL Andrea Bocelija" na Live Pošalji "EUGENIKA i APEL Andrea Bocelija" na MySpace Pošalji "EUGENIKA i APEL Andrea Bocelija" na Twitter Pošalji "EUGENIKA i APEL Andrea Bocelija" na Digg Pošalji "EUGENIKA i APEL Andrea Bocelija" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. hakim bej (avatar)