SMRTONOSNO RATNO SAVEZNIŠTVO I PRIJATELJSTVO - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

SMRTONOSNO RATNO SAVEZNIŠTVO I PRIJATELJSTVO

Oceni ovaj blog
Ovaj tekst poželeo sam da podelim sa vama , u vreme godišnjeg pomena žrtvama "prijateljskog" englesko-američkog bombardovanja , srpskog stanovništva , tokom II svetskog rata !

Андре Шарл
, француски министар пропаганде:
Бомбардовање Београда представљају несумњиво једну од највећих ваших свињарија
Андре Шарл, француски министар пропаганде, поводом Англо-америчког бестидног бомбардовања Београда, одржао је преко француског радиа говор:
„Има један по броју мали, али велики по духу и витештву народ у Европи, који се зове Српски, а који је одувек био предмет симпатија нас Француза. Тај народ коме сте се ви Енглези правили пријатељима, данас је вашом заслугом упропашћен и уништен, и на путу је, опет вашом заслугом, да га сасвим нестане. Последњи догађаји са бомбардовањем њихове престонице Београда, предстсављају несумњиво једну од највећих ваших свињарија, коју сте ви учинили у овом рату. Пре нешто више од три године, ви сте Енглези те исте Србе натерали да уђу у рат који њима није требао.
Већ пуне три године ви Енглези вршљате по тој истој намученој земљи, натерујући је да брат на брата диже оружје, и најзад, да пре неколико дана, на највећи српски празник, ударите на њихову престоницу. Збиља, ово је за вас, иако сте Енглези, исувише. Француска саучествује у тузи и болу кога данас витешки и јуначки српски народ подноси под теретом кога му ви Енглези намећете.
Али запамтите, да кад једном дође час одмазде народа Европе, које сте ви издали, и овај догађај, биће убележен у стране дуговања“.

Pošalji "SMRTONOSNO RATNO SAVEZNIŠTVO I PRIJATELJSTVO" na Facebook Pošalji "SMRTONOSNO RATNO SAVEZNIŠTVO I PRIJATELJSTVO" na Google Pošalji "SMRTONOSNO RATNO SAVEZNIŠTVO I PRIJATELJSTVO" na My Yahoo! Pošalji "SMRTONOSNO RATNO SAVEZNIŠTVO I PRIJATELJSTVO" na Live Pošalji "SMRTONOSNO RATNO SAVEZNIŠTVO I PRIJATELJSTVO" na MySpace Pošalji "SMRTONOSNO RATNO SAVEZNIŠTVO I PRIJATELJSTVO" na Twitter Pošalji "SMRTONOSNO RATNO SAVEZNIŠTVO I PRIJATELJSTVO" na Digg Pošalji "SMRTONOSNO RATNO SAVEZNIŠTVO I PRIJATELJSTVO" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. Soradze (avatar)
    Hvala, Lončar, na dobrom tekstu. Pozz
  2. 123loncar (avatar)
    Molim i hvala za čitanje !

    Mi ne smemo da zaboravimo naše žrtve i njhovo bespotrebno ubijanje ! Ne smemo da zaboravimo ljude koji su ove zločine izvršili ! Ne smemo da zaboravimo naše lidere koji su ove zločine naručivali , inicirali , slagali se sa njima i opravdavali ! Ne smemo zaboraviti naše velikane koji su u krvnom srodstvu sa našim zločinačkim saveznicima , a i one koji su u krvnom srodstvu sa našim neprijateljima - a koji su svesrtdno pomagali im ili se prećutno slagali !
    I taj nezaborav mora biti bez strasti , mržnje i osvete ; kako b ismo predupredili biološko istrebljenje !