Net - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Kristijan40

Net

Oceni ovaj blog
Tutu-rutu..... pretražujem po džuuunglu (google) na netu. Protok je predivan. Nije potrebno ni 26000 sekundi da bi otvorio stranicu - u celini. Dok klikneš, skuvaš kafu i izdimiš koju cigaretu ( ako ti se posreći onda i dve ), stranica ti je kompletna. Imam čudan osećaj kao da vučem za sobom ceo komšiluk. Je*te – Srbija ?!?!?!

Da imam dovoljno vode, odmah bih se udavio. Pošto je BTW neko g*vno ostalo zaglavljeno u vodovodu i prejebalo cev, pa nema vode... Rekli su ( iz vodovoda ), da će srediti za pola sata kvar pre otprilike 3 sata, i sada, pošto sam u škripcu sa vodom, jel te, svu svoju patnju daviću pićem. Ljudi su se nekada iz prestiža u magarećem mleku kupali a ja u viskiju. Otvoriću vrata nove mode. Neka sila bude s' tobom Srbijo !!!

Baš me ‘oće?

Pošalji "Net" na Facebook Pošalji "Net" na Google Pošalji "Net" na My Yahoo! Pošalji "Net" na Live Pošalji "Net" na MySpace Pošalji "Net" na Twitter Pošalji "Net" na Digg Pošalji "Net" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. 123loncar (avatar)
    Onoliko - te oće !?....možda možeš da otvoiš butigu - komision , da prodaješ strancima to što te oće...pa oni crkavaju od dosade u blagostanju jer ih ništa neće...ovako , sa ti što tebe oće ( a i ove , što strpljivo trpe ), mogli bi da razbiju dosadu blagougodnog života - pa da živnu na razlici malo , ovako učmali u lepom životu....nemoj samo ukraincima da prodaješ...oni će ga tek imati u izobilju...onoliko, samo ako ih rusi podovate , onako belogardejsko kozački / kumunističko oslobodilački....imaće ga do kraja sveta !