VIP - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

VIP

Oceni ovaj blog
Veze i poznanstva !

Ako ste VIP , radićete u srpski MIP !

Pošalji "VIP" na Facebook Pošalji "VIP" na Google Pošalji "VIP" na My Yahoo! Pošalji "VIP" na Live Pošalji "VIP" na MySpace Pošalji "VIP" na Twitter Pošalji "VIP" na Digg Pošalji "VIP" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. hakim bej (avatar)


  NAVIP - Narocite Veze I Prijateljstva
 2. 123loncar (avatar)
  ...nekad bez naVIP vinjaka , sa zvezdicama , nisi mogai ni zub da izvadiš....taj vinjak pretio je da postane božanstvo kome se sav narod klanja....posle dođoše slobisti sa ratnom osom i zozovačom , pa sve ode dođavola !  ....a ovo je bilo za malo svečanije prilike....posle uspešno obavljenog šurovanja :

  u sušnim podnevljima pasovao je i ovaj :

 3. SibirskiTigar (avatar)
  I Era Ojdanic je VIP
 4. 123loncar (avatar)
 5. 123loncar (avatar)
 6. 123loncar (avatar)
  " Lekcija 1: Značenje riječi nepotizam, mito, i korupcija


  - Nepotizam potiče od latinske riječi “nepos” što znači potomak ( sin, brat, rođak ) i grčke riječi “tizmus” što znači uvaliti, progurati ( ovdje se misli npr. progurati na neku funkciju, poziciju, posao). Glavni cilj nepotizma jeste da se sva rodbina, prijatelji, poznanici zaposle. Ne na običnim, već na visokim funkcijama ( pri tom se misli na direktore, profesore, doktore, itd.. ).
  Naša država je jako bogata ovim zaista neobičnim zanatom. Prema nekim statistikama čak smo vodeći u Evropi. Stoji ona stara “svaki trud se isplati” pa tako su naši predstavnici se zaista potrudili da nam osvijetle obraz i da zauzmu ubjedljivo prvo mjesto. Stvarno smo vam zahvalni.

  - Mito je ostalo još od drevnih grka, iz antike, koji su vjerovali u mitove i prirodne oblike religija. Poznato je da su se neki klanjali duhovima, neki vjerovali u magiju, neki obožavali životinje, međutim, naš kraj je zahvatio poseban oblik vjerovanja a on je bio vjerovanje u marku.
  Ovo vjerovanje u marku, kraće MITO ili KORUPCIJA specifično je po tome što nema baš nekih zakona ili pravila po kojima se treba ponašati.
  U ovom obliku vjerovanja duhovni predstavnici su obično političari, ili državni službenici.
  Interesanto je što za vrijeme drevnih grka nije bilo razvijeno vjerovanje kao danas. Tako, danas prave vjernike možete naći na svakom ćošku.
  Ono što je možda još interesantnije jeste da prilikom zapošljavanja dosta pomaže prakticiranje ove religije, čak kod nekih ta činjenica da li praktikujete ili ne odlučuje hoće te li dobiti posao.

  - Što se tiče korupcije već sam sve rekao, dakle, kraći naziv za religiju vjerovanje u evro, dolar, funtu f. franak . Korumpiranom osobom se smatra svaka službena ili odgovorna osoba koja radi lične koristi ili koristi grupe kojoj pripada zanemari opći interes koji je dužna štititi s obzirom na položaj i ovlasti koje su joj povjerene. Takvih nam osoba nažalost ne fali.

  Na kraju želim da kažem da živim u zemlji koja je majka i kolijevka MITA i KORPUCIJE, da je NEPOTIZAM jedini način da se zaposliš u mojoj državi."
  Ažurirano 04.04.2014. u 16:57, autor: 123loncar
 7. 123loncar (avatar)
  "Daj popečiteljima dobru platu, ali primoraj ih da je zarade do poslednjeg dinara"
  Kako to premudro zvuči , neka nadvlast da utera izvršnu državnu vlast u poštenje , čast , ljudskost i opštu korisnost građanstvu !
  Ovo poslednje o korisnosti vlasti ljudima , na našim prostorima, gotovo je milenijumska nemoguća misao - od vremena pred Nemanjića , a zasigurno od Simeonovog vremena. Sledstveno tome , ono prvo , da neko utera vladu je čista glupost i retorička manipulacija ! To čak i sve babasere znaju !

  http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/to_tadic_or_to_dacic.881.html?news_id=279883