Zemlja je ravna ploča - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Hloverka Latin

Zemlja je ravna ploča

Oceni ovaj blog
Prije nego što počnem da napomenem da ovo nije moj stav, već da sam ovo vidjela negdje na Facebook-u, tačnije na ovoj stranici:[url]https://www.facebook.com/cybermikan[/url]Evo prenosim vam...* * *


OVO JE NAJVEĆI DOKAZ DA JE ZEMLJA RAVNA, A NE OKRUGLA!!! POGLEDAJTE OBAVEZNO I VIDEĆETE KOLIKO JE SVE JASNO I LOGIČNO PA I NAJVEĆEM DEBILU!!!!![video]http://www.youtube.com/v/GNB5s9_TM0I[/video]To je to!!!!! Tako izgleda Zemlja!!!

[img]http://i57.servimg.com/u/f57/14/07/52/42/zemlja10.jpg[/img]Pazi sad ovo!!! ZEMLJIN MAGNETIZAM o čemu ja pišem tvori prvi sloj zemljine kupole!!!

[img]http://i57.servimg.com/u/f57/14/07/52/42/kupola10.jpg[/img]Oho šta ja nađoh? Izgleda su naši drevni znali nešto što mi ne znamo!

[img]http://i57.servimg.com/u/f57/14/07/52/42/preci10.jpg[/img]Zemlja po Bibliji!!!

[img]http://i57.servimg.com/u/f57/14/07/52/42/sheol10.jpg[/img]DA LI SHVATATE DA JE ČOVEČANSTVO NA ISPITU VEĆ HILJADAMA GODINA JER SE ANUNAKI SPORE OKO TOGA DA LI NAM TREBA DATI ZNANJE KOJE ONI IMAJU ILI NAS SMATRATI I DALJE SAMO MALO VEĆIMA OD ŽIVOTINJA????? U TOM SMISLU POSTAVILI SU NAM JEDNU “ZAGONETKU”!!! AKO OTKRIJEMO U KAKVOM SVETU ŽIVIMO TO ZNAČI DA SMO DOVOLJNO SVESNI DA NAM SAOPŠTE I DRUGE STVARI!!! POGLEDAJTE SAMO SUMERSKU ISTORIJU, ENKIJU SE NIJE DOZVOLILO DA DA ČOVEKU ZNANJE “BOGOVA”!!!

Nadam se da je sada malo jasnije u kakvom svetu mi u stvari živimo!!!* * *


Osobno smatram da su ovo gluposti. Interesira me što vi mislite o ovomu? Ima li ovdje nekih znanstvenika i ljudi koji se razumiju u znanost i astronomiju, da ovo pobiju dokazima?

Bljuje mi se i od lika i od njegove spike. :(

Pošalji "Zemlja je ravna ploča" na Facebook Pošalji "Zemlja je ravna ploča" na Google Pošalji "Zemlja je ravna ploča" na My Yahoo! Pošalji "Zemlja je ravna ploča" na Live Pošalji "Zemlja je ravna ploča" na MySpace Pošalji "Zemlja je ravna ploča" na Twitter Pošalji "Zemlja je ravna ploča" na Digg Pošalji "Zemlja je ravna ploča" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari