Последњи круг пакла и наша победа - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

АНДРЕЈСКА ШИЗМА - проблем раскола из 1995.године

Последњи круг пакла и наша победа

Oceni ovaj blog
Након тоталног дебакла националних снага на последњим изборима у Србији, а које и саме нису били нека посебна алтернатива за спас нације, и победе марионетских странака и партија које своју идеју граде на популизму, демагогији и отвореним лажима а делима се показују као екстремно лоши по народ, поставља се питање: шта ће даље бити?
Очигледно нас чека последњи чин нашег страдања до почетка свеопштег препорода и подизања из пепела. Како је неко давно рекао: "Мрак је најгушћи пред зору!", а васкрса нема без смрти, тако и данас над нама предстоји двогодишња тамна ноћ.
Држава је презадужена, опљачкана, распродана и још је мало остало да се разбије, и територијално променом Устава да се "легализује" расап наше Отаџбине. Морал је уништен, нација је хипнотисана и уплашена за своју будућност. Марионете у власти су добиле такав налог а све то се забашурује тобожњом "борбом против криминала и корупције". Од тога народ нема никакве користи али власти скупљају јефтине поене.
Следи нам финансијски крах и економски колапс односно банкрот. Последице тога ће бити катастрофалне по друштво: беда, сиромаштво, репресија, безнађе, хаос...
Свака власт је од Бога, јер Господ даје неком народу ону власт какву народ заслужује. Али то не амнестира никога од одговорности за (не)дела која чини.
Морамо се освестити што пре, збити редове, профилисати јасну идеју са којом ћемо изаћи пред народ и том идејом, и својим делима човештва, придобити срца људи. Сада је тај тренутак, у наредних пар година ће се ситуација драстично мењати и много шта ће се убрзавати. Као старозаветни јевреји морамо извући поуке: кад год су се они окретали идолима - бивали су срамоћени и поражени а код год су служили Богу Отаца - напредовали су све више и нико им ништа није могао. Ту је један од најбољих примера јеврејски цар Јосија.
Ако смо искрено са Христом, и у Христу саборно, ако исповедамо чисту православну веру без икакве трунке јереси или неке друге лажи - Господ ће нам подарити благослов и победићемо. Нама као народу је дато много таланата и много се од нас тражи, морамо бити тога свесни.
Успоставићемо здрав друштвено-политички систем, органско сталешко уређење, где су људи од струке и морала представници у власти. То ће бити права сталешка теократија, која је у савременом смислу у својој сржи хришћанско национал-социјална јер брине о националним интересима и социјалној правди свог народа.
У братској Русији ће се десити, као што раније говорисмо, обнова самодржавне монархије са царем Михаилом што ће стратешки и нас додатно ојачати, а након руске обновиће се и грчка теократија са царем Јованом. Живи били па видели.
С нами Бог!

Pošalji "Последњи круг пакла и наша победа" na Facebook Pošalji "Последњи круг пакла и наша победа" na Google Pošalji "Последњи круг пакла и наша победа" na My Yahoo! Pošalji "Последњи круг пакла и наша победа" na Live Pošalji "Последњи круг пакла и наша победа" na MySpace Pošalji "Последњи круг пакла и наша победа" na Twitter Pošalji "Последњи круг пакла и наша победа" na Digg Pošalji "Последњи круг пакла и наша победа" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari