nije srpski deliti državu i vlast u njoj - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

nije srpski deliti državu i vlast u njoj

Oceni ovaj blog
"
patrijarhov projekat preseljenja urne i nema za cilj ugađanje Hristu, nego ljudima i narodnim izabranicima koji ne propuštaju šansu da na svoj raboš ubeleže poneki predizborni poen

Pretvaranje imena upokojenih velikana u ideološko politički kapital , koristi se poodavno ; i time se nastoji da se ispiru mozgovi stanovništvu i manipuliše sa njim , a ono treba da se objedini oko nosilaca manipulacije - koji su prividno u svesti izmanipulisanih , na duhovnoj razini imena velikana koje se zloupotrebljava ! Tako populistički vazdignuta veličina pokojnika , treba da svetu izbriše pamćenje , te prikrije sve mane i loše namere manipulatora, i spusti se na manipulatorske lidere i stvori rivid njihove svetosti u izmanipulisanim umovima . Tatanopolitičari , svakako traju dugo , koliko traju njihove manipulacije ; ali su opake i nesagledive razmer štete koje nanose njihove manipulacije , sagledive posle skidanja kopreni manipulacije . A povod za ovu manipulativnu zbrku od koje tek sledi šteta , nije u argumentaciji koja se iznosi za ili protiv same nakane, već u obrazloženju nakane, koju je dao predsednik udruženja ! Oni kažu : " Друштво „Свети Сава” пре две и по године обновило захтеве за сахрану Николе Тесле, руководило се надом да ће то бити подухват који ће ујединити српски народ ".
Dakle , svesrpsko ujedinjenje , neodoljivo podseča na onu ideju : " svi srpski narodi u jednoj državi " -- koja je u prošlom veku odnela milionske žrtve ! Danas , kad veliki brat , javno govori o sve ruskom ujedinjenju , ova sve srpsko ujediniteljska misija , kao da se povampiruje iz skorašnjih vremena - i zna se , poješće još mnoge živote ! U celoj toj stvari žalosno je to , što SPC zna , kao i svi tatanopolitičari što znaju da ova ideja je neostvariva ; ne zbog svekolikog delovanja neprijatelja srpstva , već zbog svesrpske duhovnosti . A ona po pitanju podele državne vlasti je netolerantna i ubistveno opaka ; jer po njoj , vlast u državi i država ne dele se ni sa bratom rođenim ! Pa pošto nije srpski deliti državu i vlast u njoj , onda nije moguće ni svesrpsko ujedinjenje . A ovo nam osta , ovakva duhovnost , od onog koji ubi brata rođenoga zbog vlasti , te posta tako međ nama veliki !
A eto u izborima smo , zato što oni koje SPC vaskrsnu kao evropejce , neće vlast da dele , nisakim - to nam otvoreno poručuju sa političkih tribina , a to se vidi i u ovoj manipulativnoj ujdurmi . Pa volj nam ispranih mozgova , objedinjeni u vlasti vaskrslih evropejaca , volj nam u nove objedinjene svesrpsko ratnoprofiterske poduhvate - kako god po tome bude bilo , prevagnuće nas taman toliko , da stanemo ispod migavca !

Pošalji "nije srpski deliti državu i vlast u njoj" na Facebook Pošalji "nije srpski deliti državu i vlast u njoj" na Google Pošalji "nije srpski deliti državu i vlast u njoj" na My Yahoo! Pošalji "nije srpski deliti državu i vlast u njoj" na Live Pošalji "nije srpski deliti državu i vlast u njoj" na MySpace Pošalji "nije srpski deliti državu i vlast u njoj" na Twitter Pošalji "nije srpski deliti državu i vlast u njoj" na Digg Pošalji "nije srpski deliti državu i vlast u njoj" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. orfej sa ibra (avatar)
  Za spust ispod zemlje pobrinuće se najpre nepoznati
  i na kraju poznati, kako već protokol nalaže...
  Takve smo sluge... služimo ničemu za opšte dobro...
 2. luna-luna (avatar)
  Lepo reče Basara, neki novi Tesla je opet otišao u beli svet, jer ovde ‚`leba nema za takve...
  Skupljanje poena pred izbore...ne mogu da komentarisem, jer ...ne bi bilo lepo a ni pristojno za citanje...
  Šta će urna Velikog Naučnika u crkvi, pitam se
 3. 123loncar (avatar)
  "Među potraživanjima za povraćaj imovine oduzete nakon Drugog svetskog rata, pri samom isteku roka, stigla je i prijava naslednika industrijalca Đorđa Genčića, ministra unutrašnjih poslova u vreme Aleksandra Obrenovića i vođe Majskog prevrata, sa zahtevom da im se vrati zdanje u Krunskoj ulici u Beogradu u kome se nalazi Muzej Nikole Tesle, piše Politika."

  http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/974356-muzej-nikole-tesle-ostaje-bez-zgrade

  To je onaj Genčić , koji je organizator atentata na kralja i kraljicu , u kome su tela žrtava imala zbirno preko sto probodnih rana - i tako se zlotvori objedinili u krvavim rukama . Pored ovog para , širom kraljevine u svim varošima pobijeni su svi viđeniji ljudi sa članovima porodica. Taj " prevrat " imao je zločinačni karakter sa masovnim likvidacijama , nakon kojih su zločinci podelili imovinu pobijenih i seli u stolice vlasti svojih žrtava . Prvi put u istoriji , jedna ustavotvorna skupština je donela odluku da ubice naslede ubijene u svemu - i time je napravljen pravni presedan u kome zločinci nasleđuju svoje žrtve. Ova praksa nastavljena je kod komunista , zato sad imamo masovne grobnice i zatvorene arhive . Genčić nikad nije odgovarao za ovaj zločin i zločinačku pljačku iz koje izlazi kao vlast i enormni bogadaš ! Zbog ovog zaveta u zločinu , nikad neće odgovarati ni komunistički zločinci za svoje poratne i ratne zločine nad sopstvenim stanovništvom , kao što neće odgovarati i četnici za sadejstvo sa komunistima protivu istog stanovništva , pa kao što neće odgovarati ni organizatori poslednjeg ubistva predsednika vlade .
  Postavlja se pitanje licemerja političara i duhovnika u vezi Tesle ! Ako mu isele iz kuće , takozvane zemne ostatke , i sahrane ; onda je izvesno da sve ostalo u vezi njim u toj kući nije vredno rasprave , jer je kuća pokojnika prazna a useljiva ! 4. 123loncar (avatar)


  ODE KUĆA NA DOBOŠ , PREVRATNIČKE PRAVDE !

  KAD BI NJENI ZIDOVI ISPRIČALI SVE ONO ŠTO SU ČULI , MOŽDA BI MNOGE , DANAS ČASNE , POŠTENE I UZVIŠENE PATRIOTE , OTIŠLE NA ISTORIJSKO SMETLIŠTE !? MOŽDA !
  Ažurirano 07.03.2014. u 14:26, autor: 123loncar
 5. 123loncar (avatar)
  "- Kako bi se zaštitio lik i delo Nikole Tesle od zloupotreba tokom kampanje, odlučio sam da Sporazum koji je potpisan između Srpske pravoslavne crkve, Vlade Srbije i grada uputim na razmatranje Skupštini grada Beograda, koja će biti izabrana posle izbora zakazanih za 16. mart - istakao je Mali."

  http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/447279/Mali-Odluka-o-Teslinoj-urni-posle-izbora
 6. 123loncar (avatar)
  "
  Ohrabren gotovo bezbolnim otcepljenjem Krima, Mile Dodik kao da je dobio krila.............Da vidimo mi koliko Mile, što reko Staljin, ima tenkovskih divizija? - "

  - See more at: http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/rogovi_i_kopita.881.html?news_id=278502#sthash.lfl6t8sh.dpuf

  Što se tiče broja tenkovskih divizija , ta strategija poodavno ne pije vodu ! Ruskim voždovima , trebalo je pola veka da to svare i rasture istočni blok , kao nefunkcinalnu tenkovsku silu - a sad kao da su zaboravili tu stvar .
  Hoću da kažem , da su i nemci izgubili II veliki rat , sa tenkovsko topovskom strategijom , jer su izgubili bitku na nebu !
  Nebeski kišobran , tako se zvala pobednička strategija ,koja još uvek dobija - smlavila je fašizam , prestravila komunizam i izmenjala srpsku geografiju ! Danas je tačno decenijaipo , kako su nas u onom "milosrdnom anđelu" ravnjali i peglali - za kumanovsko kafanče!
  Elem , tekovi njet - zna bosanski Mile !
  Zna on i još ono, o ujedinjenju svih srblja preko krive drine , u vreme Stefana Tomaša bosanaca ; koji proda ujedinjene države islamu iz cuga ; a zna da su kupci , nešto po plaćanju poreza i prenosa kupljenih država i upisa u svetske tapije - bosanskog prodavca , učetvoro međ konje u rasejanje rastrgli . Dakle , neće se on verati uz to uže ; a da nešto mora da proda to stoji , i prodaće jamčim svojom glavom blentavom. Pa kakav bio on bio bosanac na vlasti , ako narodnu grbaču , ovaj narodnu državu , ne proda ! Sledstveno tome , od ujedinjenja serblja sa obe strane , nema ništa , jer su na obe strane vladari bosanci ; koji vole "političku" mežnarodnuju trgovinu više nego narodnu sreću i dobrobit sveljudski !
  Dakle , onostrani bosanc Mile , naduvava cenu dejtonskoj tvorevini ; kao što ovđe, ovi naši bosanci , na proevropskoj vladi , naduvavaju cenu provrepejskoj državi, faktoru stabilnosti balkana i jugoistočnog evropejskog regiona !
  A ova putovanja po istočne lekarije , to nekako dejstvuje kao predupređenje apisovskih ida ; ili pak izbegavenje mustafirovano golubovanje - oće reći , atentatora i masovnog ubice , gle čuda opet mu taj dođe kao nekakav bosanac , koga su isfabrikovali i koristili karađorđevići sa svojim apisovskim tajnim službama , pa iznajmili rusi kao kominternovskog kosača - čije paklene mašine pamti podunavlje i masovne grobnice u njemu , više nego fašiste , saveznike , četnike , partizane i sav belosvetski zlotvorski šljam zajedno .
  Dakle , od sledstvenog ujedinjenja svesrpskih država, nema ništa ; jer je mnogo prodavaca , koji svoje glave više vole od matuške svesrpske ! A da će prodaje biti , biće ; ali u neškodljivim razmerama za prodavca!