ZASTRAŠUJUĆA ISTINA NA KAŠICICI POSLE POLA VEKA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

ZASTRAŠUJUĆA ISTINA NA KAŠICICI POSLE POLA VEKA

Oceni ovaj blog
KAKO SU NAM UBILI SLOBODU !

VIŠE OD POLA VEKA ŽIVIMO BEZDUŠNO !


Verovatno u nedostatku senzacionalističkih vesti , veliki broj medijskih kuća preneo je ovaj video snimak kao ekskluzivno svedočenje bivšeg OZNA-ša o masovnim streljanjima posle II svetskog rata !

vidi , video snimak na adresi : http://www.webtv.rs/partnerplay/blic/65305/video-snimak-svedocenja-pripadnika-ozn-e-o-streljanju-u-gornjem-milanovcu

Naravno , ovaj video zapis je snimljem poodavno , i tad nije bio ekskluziva - do današnjih dana ! Mnogi neće obratiti pažnju , mnogi će reći šta me briga da kopam praistoriju - ali svi će biti zastrašeni i podsvesno uplašeni ! A kao takvi odrećiće se mnogih prava i ljudskih sloboda , kako bi eventualno izbegli takvo zlo ! Ovako skriveno disciplinovanje stanovništva , opaka je medijska rabota ! A ovo kažem , jer ove medijske kuće ne traže nit su namerne da traže obelodanjivanje ime onih koji su činili ovakve zločine sa genocidnim radnjama nad sopstvenim stanovništvom , nit traže imena onih koji su krili od pravde te počinioce , a da ne govorim o suđenjima i jednima i drugima - pa i posmrtno !
Ovakvim javnim stavom , činimo presedan u civilizacijskim pravnim načelima i rušimo ustavo pravnu etiku - uvodimo u pravo zastarevanje zločina nad ljudskim životima i legalizujemo genocid !

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/445992/Ekskluzivno-Video-snimak-svedocenja-pripadnika-Ozne-o-streljanju-u-Gornjem-Milanovcu

Pošalji "ZASTRAŠUJUĆA ISTINA NA KAŠICICI POSLE POLA VEKA" na Facebook Pošalji "ZASTRAŠUJUĆA ISTINA NA KAŠICICI POSLE POLA VEKA" na Google Pošalji "ZASTRAŠUJUĆA ISTINA NA KAŠICICI POSLE POLA VEKA" na My Yahoo! Pošalji "ZASTRAŠUJUĆA ISTINA NA KAŠICICI POSLE POLA VEKA" na Live Pošalji "ZASTRAŠUJUĆA ISTINA NA KAŠICICI POSLE POLA VEKA" na MySpace Pošalji "ZASTRAŠUJUĆA ISTINA NA KAŠICICI POSLE POLA VEKA" na Twitter Pošalji "ZASTRAŠUJUĆA ISTINA NA KAŠICICI POSLE POLA VEKA" na Digg Pošalji "ZASTRAŠUJUĆA ISTINA NA KAŠICICI POSLE POLA VEKA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. zxy (avatar)

  Deluje nema šta ,vidiš da nema komentara
 2. 123loncar (avatar)
  Prijatelju , mislim da većina nas nije spremna za velike istine , naročito nismo spremni za istine o sebi samima ! I to saznanje za mene je strašna stvar ! Ne mislim da su drugi nešto bolji u smislu prošlosti i njene surovosti , ali su spermniji da tragaju za istinama o sebi ; na tom planu nisu isključivi i ne aminuju -već nastavljaju sa otkrivanjima i saznavanjima , jer istina nije nikad konačna ! Tako u odnosu na njih , mi živimo u večnim lažima i mraku koje one šire !
  Zaista žalosno !
  Najcrnja stvar je ćutanje ; a još crnje je , nemati stav u vezi toga !
 3. 123loncar (avatar)
  LJUDI ubiše znanje , čast i poštenje !
  Nema veze , oni su izdali današnjicu !

  "
  После 70 година и даље се расветљавају тајне масовних егзекуција, од јесени 1944. до ослобођења 1945. Војници НДХ, који су с нацистима опседали Стаљинград, и муслимани и Албанци из СС Ханџар дивизије променили униформе у партизанске."
  http://srpskaistorija.wordpress.com/2014/03/02/и-усташе-и-балисти-убијали-по-србији/