JABUKA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

JABUKA

Oceni ovaj blog
OVO JE TEKST ZA LJUBITELJE JABUKA

Ono što čini jabuku čestom užinom je i činjenica da ju je vrlo lako konzumirati. Sve što treba da uradite jeste da je operete i pojedete. Oni izbirljivi će pak, oljuštiti koru, a to je najgora stvar koju možete uraditi. Evo i zašto!

http://www.pressonline.rs/plus/zin/301368/nakon-ovoga-nikada-vise-necete-oljustiti-jabuku.html

Pošalji "JABUKA" na Facebook Pošalji "JABUKA" na Google Pošalji "JABUKA" na My Yahoo! Pošalji "JABUKA" na Live Pošalji "JABUKA" na MySpace Pošalji "JABUKA" na Twitter Pošalji "JABUKA" na Digg Pošalji "JABUKA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. pely (avatar)
 2. 123loncar (avatar)


  "JABUKE i riba najbolje mogu da zaštite nerođenu decu od pojave astme i drugih alergijskih bolesti u kasnijem periodu života, pokazala su istraživanja sprovedena u Velikoj Britaniji. Naime, trudnice koje su jele jabuke i jednom ili dva puta nedeljno ribu, rodile su decu otporniju na alergijske kožne ekceme. Naučnici veruju da su za ovu pojavu zaslužni snažni antioksidansi, flavonoidi koji se nalaze u jabukama i omega-3 masne kiseline iz ribe. Nijedna druga namirnica ne daje tako efektnu zaštitu, a istraživanja su pokazala da ishrana majki u trudnoći ima veći uticaj na zdravlje respiratornih organa deteta, nego ishrana do pete godine života."

  http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.304.html:405623-Najkorisniji-sastojci-su-u-kori-jabuke
 3. orfej sa ibra (avatar)


  Moralna strana tepsije za pečenje pite od jabuka...
 4. bracaco (avatar)
  Divno voće, koje je kod nas ponekad skuplje od banana :)
 5. Zoki D.N.M. (avatar)